Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Natura Dünyası Gençlerbirliği’nde, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

“Mağlubiyet Üzücü Ama Mücadeleden Memnunum”

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirel, yoğun fikstüre dikkat çekerek şunları söyledi:

“Son 10 günde 3 maç oynadık ve bunların 2’si deplasmandaydı. Buna rağmen oyuncularımın fiziksel mücadelesinden memnunum.”

“Pozisyonları Değerlendiremedik”

Maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirten genç teknik adam, özellikle ilk yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini vurguladı:

“Rakibin ofansif kadrosuna karşı arkada boşluklar bulabileceğimizi düşündük. İlk yarıda bunu yakaladık ama doğru tercihler yapamadık. Pozisyonları değerlendiremedik.”

“İkinci Yarı Baskı Yedik”

Demirel, ikinci yarıda oyunun yön değiştirdiğini ifade ederek Konyaspor’un avantajına dikkat çekti:

“İkinci yarıda Konyaspor’un hem taraftar hem de saha avantajıyla baskısına maruz kaldık. Duran toplardan golü buldular. Aslında buradan 1 puan çıkarabilirdik.”

Antalya Kampı Geliyor

Tecrübeli teknik direktör, bayram sonrası takımın kamp programına da değindi:

“Bayramdan sonra Antalya’da kamp yapacağız. Fiziksel ve taktiksel eksiklerimizi giderip daha iyi bir Gençlerbirliği izletmek istiyoruz.”