Göztepe’nin başarılı kalecisi Mateusz Lis, Polonya Milli Takımı’na davet edilmemesi sonrası hayal kırıklığını dile getirdi.

Süper Lig ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli file bekçisi, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada milli takım beklentisinin karşılık bulmamasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Polonya Final İçin Sahaya Çıkacak

Polonya Millî Futbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Arnavutluk Millî Futbol Takımı’nı eleyerek finale yükseldi.

Polonya, finalde İsveç Millî Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Bu kritik süreçte kadroya davet edilmesi beklenen Mateusz Lis’in listede yer almaması dikkat çekti.

“Hayal Kırıklığı Hissediyorum”

Polonya basınına konuşan Lis, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Dürüst olmak gerekirse, hayal kırıklığı hissediyorum. Milli takıma yakın olduğumu hissettim ve bu çağrı için büyük umutlarım vardı. Kesinlikle orada olmaya daha çok odaklandım, bu yüzden bu tatmin eksikliği doğal. Hayatımda birçok iniş çıkış yaşandı, bu yüzden çalışmaya devam edip bu hayalin gerçekleşmesini umuyorum.

Hedefinden Vazgeçmiyor

Yaşadığı hayal kırıklığına rağmen mücadeleyi bırakmayacağını vurgulayan Lis, ilerleyen süreçte milli takım formasını giymek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.