Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki isim ise Bundesliga’dan.

HEDEF: FARES CHAIBI

Fenerbahçe’nin, Eintracht Frankfurt forması giyen Fares Chaibi için yaz transfer döneminde girişimlere başlamaya hazırlandığı öğrenildi.

TEDESCO ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Domenico Tedesco’nun, 23 yaşındaki oyuncuyu çok beğendiği ve kadroda görmek istediği ifade ediliyor.

Bu sezon 3 gol ve 9 asistlik performans sergileyen Chaibi, özellikle çok yönlü yapısıyla dikkat çekti.

5 FARKLI MEVKİDE OYNADI

Merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarının yanı sıra; sağ kanat, sol kanat ve ön liberoda da forma giyen Chaibi, tam anlamıyla bir joker oyuncu profili çiziyor.

Teknik kapasitesi ve oyun zekasıyla öne çıkan futbolcu, Tedesco’nun sistemine uygun bir isim olarak görülüyor.

REKABET BÜYÜK

Chaibi’ye sadece Fenerbahçe değil, Avrupa’dan da talipler var.

Fulham ve Como’nun da oyuncuyu yakından takip ettiği belirtiliyor.

Hatta İngiliz ekibinin, oyuncuyu izlemek için Dünya Kupası sürecinde scout göndereceği iddia edildi.

BONSERVİS BEKLENTİSİ YÜKSEK

Piyasa değeri yaklaşık 15 milyon euro olan Chaibi için kulübü Eintracht Frankfurt’un daha yüksek bir bonservis talep edebileceği konuşuluyor.

Bu nedenle transferin gerçekleşmesi için zorlu bir pazarlık süreci Fenerbahçe’yi bekliyor.