29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.38 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.98 ₺
ALTIN 2,326.01 ₺
BTC 69,753.13 $
ETH 3,533.28 $
BİST 9,095.03
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Türk Telekom'da liderlik sevinci

BASKETBOL 3747
Yayınlama: 13 Aralık 2022 Salı 09:47 Kaynak: Haber Merkezi

Türk Telekom'da liderlik sevinci

Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Beko’yu 82-75 yenip liderliğe yükseldi.

Hafta içinde ULEB EuroCup mücadelesinde Grand Canaria’ya kaybeden mavi-beyazlılar, lig maçında Fenerbahçe Beko karşısında kazanmayı başardı ve bu kulvardaki galibiyet serisini sürdürdü.

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can, Fenerbahçe galibiyeti ile ilgili yaptığı değerlendirmede, çok ciddi bir mücadele gösterdiklerini belirtip, “Burada yenilgiyi kabullenmeyen bir takım inşa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

TAKIM OLMA YOLUNDA ADIMLAR ATIYORUZ

Fenerbahçe maçının hazırlığının Gran Canaria maçının ilk yarısında başladığını ifade eden Can, şunları söyledi:

“O maçın ilk yarısında çok yumuşak bir oyun sergilemiştik. Sonrasında toparladık ve sergilediğimiz mücadeleyi buraya taşımak istedik. Maç boyunca planımıza sadık kaldık, Avrupa’nın en iyi takımlarından birini kendi sahasında yenmek mutluluk verici. Henüz 10. haftadayız, sadece bir maç kazandık. Her gün daha iyiye gitmek istiyoruz. Bu bizi nereye götürür göreceğiz. Uzun rotasyonunda Tyrique Jones’un bir sakatlığı vardı. Maç sabahı yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisini oynatmaya karar verdik. Bu sebeple yüzde yüz verimle oynayamadı. Benim için asıl mutluluk verici nokta oyuna aldığımız tüm oyuncuların ellerinden gelen katkıyı vermeleri oldu. Berk Demir oyuna girdi ve müthiş mücadele etti, sahada görünmeyen işleri yaptı. Bizim için en önemli konu takım halinde büyüyebilmek. Bu anlamda önemli bir adım attık. Bu bizim için mutluluk verici fakat halen önümüzde çok uzun bir yol var. Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda kazanmak elbette biraz buruk bir sevinç hissettiriyor, burada yıllarım geçti. Kazanılan başarıların içerisinde bir şekilde bulunma şansını yakaladım.”

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme