19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.59 ₺
ALTIN 2,495.54 ₺
BTC 62,087.77 $
ETH 2,999.80 $
BİST 9,524.59

Eşofman Takımı Erkek

GÜNCEL 3996
Yayınlama: 13 Eylül 2022 Salı 15:49 Kaynak: Haber Merkezi

Eşofman Takımı Erkek

Erkek ve kadınlar için farklı renklerde ve modellerde eşofman takımları üretilmektedir. Bu eşofman takımları erkek ve kadın beden yapılarına uygun şekilde tasarlamıştır. Eşofman takımı erkek modellerinde kullanılan renkler kadınlar için tasarlanan takımlara göre biraz daha sade olmaktadır. Bunun yanında alt ve üst olarak düşünülen bu takımlarda kuşgözü dokuma modeli uygulanmıştır. Takımlar polyester kumaştan yapılmaktadır. Eşofman takımlarının iç kısmında ise fileli astar bulunmaktadır.

Eşofmanlar dik yaka olarak tasarlanmıştır. Bu eşofman takımlarında erkeklerin boylarına ve bedenlerine göre çok geniş seçenekler sunulmaktadır. Böylece spor yapmak isteyen herkes kendi zevkine ve beden yapısına uygun eşofman takımı bulmak mümkün olacaktır.

Eşofman Takımı Erkekler İçin Uygun Modeller

Eşofman takımı erkek kullanıcıları için çok geniş bir yelpazede modeller olarak sunulmaktadır. Erkekler için özel olarak hazırlanmış olan modellerde fermuar ve cep detayları da özenle hazırlanmıştır. Spor yapmak veya rahat bir gün geçirmek isteyen erkekler https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-takimi/ sayfasını ziyaret ederek buradaki modelleri inceleyerek zevklerine uygun modelleri satı alabilirler.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme