17 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.29 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,472.73 ₺
BTC 66,105.17 $
ETH 3,032.31 $
BİST 10,507.71

Ulusal medya Gençlerbirliği'nin isim sponsorluğunu böyle gördü

Gençlerbirliği 4884
Yayınlama: 12 Aralık 2022 Pazartesi 16:37 Kaynak: Haber Merkezi

Ulusal medya Gençlerbirliği'nin isim sponsorluğunu böyle gördü

100 Yaşındaki Gençlerbirliği Adının Önüne Natura İsmini Alacak!

Cumhuriyet ile yaşıt olan Gençlerbirliği, adının önüne Natura'yı sponsor ismi olarak alacak. Üyeler kızgın. Borç batağındaki kulüp 2. Lig yolunda...

Cumhuriyet ile yaşıt olan Gençlerbirliği, tarihinin en zor dönemlerinden geçiyor. 40 yılı aşkın bir süre kulübü borçsuz harçsız yöneten İlhan Cavcav'ın hayata veda etmesinin ardından kulüp resmen baş aşağı gitti. Ve bugün Gençlerbirliği gibi 100 yıllık bir futbol çınarı adının önüne sponsor alıyor. Camianın önde gelen isimleri ve taraftarlar bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösteriyor.

Adı 'Natura Gençlerbirliği' olacak

Sosyal medyada yansıyan haberlere göre kulübün adı 'Natura Gençlerbirliği' olacak. İnşaat ve gıda sektöründe faaliyetleri bulunan Fırat Life Style şirketinin çatısı altında yer alan Natura ile anlaşmaya varıldı. Hukuki işlemler tamamlandığında resmi duyurunun yapılacağı öğrenildi. Böylece asırlık kulüp, adının önüne bir sponsor ismi almak zorunda kalacak.

Üyeler anlaşmayı utanç verici buluyor

Anlaşmanın 1.5 yıllık olduğunu duyururken, artık gelinen aşamada Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) onayının beklendiğini kaydetti.

Gençlerbirliği üyelerinden avukat Kemal Ulusoy, bu anlaşmaya tepki gösterdi. Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her şekilde bu utancın karşısında olacağız" diye yazdı. Yine üyelerden avukat Ertuğrul Cem Cihan da "Müptezeller Gençlerbirliği’nin önüne natura ismini almışlar. Burası babanızın çiftliği değil. Gençlerbirliği cumhuriyet takımıdır, kaynağı belirsiz bir takım paraların aklanma yeri değildir. Bunun hesabını soracağız. Burnunuzdan her lirasını fitil fitil getirteceğiz" dedi.

Kaynak: Ajansspor

 
Yorumlar (1)
  • alper çağlar2023-12-26 05:58:32 Havadan gelen parayı kibir yapıp almıyorsunuz çünkü Ankaralı'nın parasına göz dikiyorsunuz, nasıl osa Mansur Yavaş veya Cumhurbaşkanı ERDOĞAN gençlerbirliğini batırmaz, birşekilde para akışı sağlayıp bizi kurtarır hesabındasınız. Gerçekten paraya ihtiyacı olan kimse bu fırsata hayır demez. Biz siz değilsiniz sponsor alacak olan, bilmeyende sizi real madrid, liverpool sanacak
Yorumunu Gönder
code
Tercüme