27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.49 ₺
ALTIN 2,438.98 ₺
BTC 63,126.11 $
ETH 3,122.09 $
BİST 9,915.62

Trabzonspor'da flaş istifa

Trabzonspor 3467
Yayınlama: 7 Mart 2023 Salı 17:27 Kaynak: Haber Merkezi

Trabzonspor'da flaş istifa

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Kararın kulüp tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Seçime gitme kararı alan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından, teknik direktör Abdullah Avcı da istifa kararı aldı.

Olağanüstü kongreye gidilen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı görevinden ayrılma kararı aldı. Abdullah Avcı'nın, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlığı bırakmasının ardından kongrede seçilecek yeni yönetimin önünü açmak için bu yönde karar aldığı öğrenildi. Kararın kulüp tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

ERTUĞRUL DOĞAN BAŞKANLIĞA ADAY OLDU

Trabzonspor'da mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan, yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada, "Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti... Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğum Trabzonspor'umuzun başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum. Allah yardımcımız olsun.." ifadelerini kullandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme