10 Mart 2026 Salı
DOLAR 44.06 ₺
EURO 51.39 ₺
STERLIN 59.42 ₺
G.ALTIN 7,331.71 ₺
BTC 66,616.49 $
ETH 1,960.94 $
BİST 0.00

    Galatasaray’dan Liverpool eşleşmesi için dev prim

    Galatasaray
    Yayınlama: 10 Mart 2026 Salı 09:31 Editör: Tekin Ural

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Juventus ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası takıma 3.5 milyon euro prim verdi. Liverpool turu için ise daha büyük ödül hazırlanıyor.

    Galatasaray’dan Liverpool eşleşmesi için dev prim

    Galatasaray yönetimi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynanacak son 16 turu için futbolculara yüksek bir prim belirledi.

    Sarı-kırmızılı kulüpte Başkan Dursun Özbek, takımın son dönemde aldığı kritik galibiyetlerin ardından oyunculara önemli primler verdi.

    Juventus ve Beşiktaş maçlarına büyük ödül

    Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Juventus’u elemesi ve ligde Beşiktaş derbisini kazanmasının ardından futbolculara toplam 3.5 milyon euro prim ödendiği öğrenildi.

    Juventus karşısında elde edilen turla birlikte sarı-kırmızılı ekip, UEFA’dan 11 milyon euro bonus kazanma hakkı elde etti. Bu ödemenin 27 Mart tarihinde kulübün hesabına yatırılması bekleniyor.

    Liverpool turu için dev gelir

    Galatasaray’ın Liverpool’u elemesi halinde UEFA’dan çeyrek final için 12.5 milyon euro (yaklaşık 637 milyon TL) ödül alacağı belirtiliyor.

    Bu nedenle yönetimin, Liverpool eşleşmesinin geçilmesi durumunda takıma çok daha yüksek bir prim vermeyi planladığı ifade ediliyor.

    Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Galatasaray’ın toplam Devler Ligi gelirinin 50 milyon euro sınırına yaklaşması bekleniyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html