27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Spor Yazarları Ankaragücü'nü yorumladı

Ankaragücü 5535
Yayınlama: 5 Ocak 2023 Perşembe 09:13 Kaynak: Haber Merkezi

Spor Yazarları Ankaragücü'nü yorumladı

Spor Yazarları Galatasaray-Ankaragücü maçını yorumlarken 2-3 satır da Ankaragücü'ne ayırdı.

İşte o yorumlar:

Erman Toroğlu (Sabah)

Ankaragücü ortalama bir takım. Bazen iyi şeyler yapıyor ama onlar da rakip hücumlarında arka tarafta kontrolsüz hareket ediyor. O zaman rakip de çok kolay gol pozisyonuna giriyor. 

Bülent Timurlenk (Sabah)

Geçen hafta evinde aldığı sürpriz Ümraniye mağlubiyeti öncesinde 5 maç kaybetmeyen Ankaragücü orta sahası ev sahibine karşı ön alanda baskıyla başladı ve bu baskı da 90 dakikanın kaderini belirledi. Başkent ekibinin tek eksiği son vuruştu.

Erman Özgür (Fanatik)

Ankaragücü'nün topa sahip olarak oynama çabası ve zaman zaman oyunu kontrol edişi kolay teslim olmayacaklarını da gösterdi. 2. yarı ile birlikte de oyunu uzun süre kontrol ettiler. Özellikle Galatasaray'ın düşen temposuna pas yaparak karşılık verdiler.

Beraberlik için Emre Kılınç ve Taylan ile buldukları çok net fırsatları atamayarak bu oyunun karşılığını alamadılar. 

Levent Tüzemen (Sabah)

Ankaragücü küme düşmez. Defans oyuncuları iyi, takım olarak ayağa isabetli pası etkili oynuyorlar. Ömer Erdoğan belirli bir sistem kazandırmış. 

Osman Şenher (Milliyet)

Ankaragücü’nü hiç kimse küçümsemesin, bütün takım saygı duyulacak futbol oynuyor ve üst seviyede mücadele ediyorlar. İlerleyen haftalarda bir-iki galibiyet alırlarsa tehlikeli bölgeden kurtulabileceklerini düşünüyorum. Sonuçta heyecanlı bir maç oldu.

Tolga Ersarı (Milliyet)

Konuk Ankaragücü, özellikle 2-1’den sonra oyunda üstünlük kurdu. İkinci yarıda ise oyuna tamamen ağırlıklarını koydular. Çok iyi mücadele ettiler. Fakat takımın gücü sınırlı. Ligin devre arasında takviye yapabilirlerse çok daha iyi bir duruma gelebilirler.

 
Yorumlar (1)
  • LarryExoni2023-12-26 05:58:32
    Hello there, I do think your blog could be having browser compatibility issues. Whenever I look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful site!
Yorumunu Gönder
code
Tercüme