7 Aralık 2025 Pazar
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.57 ₺
STERLIN 56.77 ₺
G.ALTIN 5,744.63 ₺
BTC 0.03 $
ETH 0.00 $
BİST 0.00

    Spor Toto Süper Lig'de kalesini kapatanlar zirvedeler

    Trendyol 1.Lig 3047
    Yayınlama: 13 Eylül 2022 Salı 12:14 Kaynak: Haber Merkezi

    Spor Toto Süper Lig'de kalesini kapatanlar zirvedeler

    Spor Toto Süper Lig'de 6. haftasında da Konyaspor ve Başakşehir'in gol yememe serisi devam etti. İki takım da haftayı 3 puanla kapatırken, puan sıralamasında ilk iki sırayı paylaştılar.

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplam 22 gol atıldı. 4 ev sahibi takım taraftarı önünde 3 puana ulaşırken, 2 mücadelede de deplasman ekipleri galibiyet sevinci yaşadı. 3 maçta ise beraberlik yaşandı. Fenerbahçe'nin BAY geçtiği haftada Beşiktaş ilk yenilgisini Başakşehir'e karşı alırken, Galatasaray ise Kasımpaşa ile girdiği gol düellosunu kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Haftanın kapanış maçında son şampiyon Trabzonspor, Adana Demirspor'a konuk oldu. Yüksek tempolu geçen mücadelede 2 kez eşitliği yakalayan bordo-mavililer, uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 3-2'lik mağlubiyete engel olamadı.

    ZİRVENİN SAHİBİ KONYASPOR

    Sezona üst üste aldığı golsüz beraberlikler ile başlayan Konyaspor, son 4 lig maçını kazandı. Eskişehir'de oynanan karşılaşmada Hatayspor'u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, bu sezon oynadığı tüm müsabakalarda kalesini gole kapatmayı başardı. Konyaspor, 16 Eylül Cuma günü Galatasaray'a konuk olacak.

    BAŞAKŞEHİR'İN SERİSİ SÜRÜYOR

    Ligde 1 maçı eksik Medipol Başakşehir, 6. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaştı. Turuncu-lacivertliler mücadeleyi 1-0 kazanarak puanını 13'e yükseltti ve puan durumunda 2. sıraya yerleşti. Tüm maçlarda kalesini gole kapatan Başakşehir, bu geleneğini Beşiktaş'a karşı da sürdürürken, ilk 5 maçında gol yemeyen ikinci takım oldu.

    GALATASARAY, 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

    Ligde ilk 5 maçta sadece 4 gol atabilen Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında 3-2 galip geldi. Sarı-kırmızılıların ilk golü Gomis, diğer 2 golü de Kerem Aktürkoğlu'nun ayağından geldi. Cimbom bu galibiyetle puanını 13 yaptı.

    Gomis de 6 haftada 4 gole ulaşarak yükselen performansını sürdürdü.

    ALT SIRALARDA MAĞLUBİYET SERİLERİ

    Son 4 lig maçını 1-0'lık sonuçlarla kaybeden Ümraniyespor, 6. haftayı Gaziantep FK deplasmanında aldığı 1 puanla kapatırken, ligde 2. puanına ulaştı. 1 maçı eksik takımlardan biri olan Hatayspor ise 1 puanda kalarak haftayı 18. sırada kapattı. Alanyaspor'a karşı 2-1 kaybeden MKE Ankaragücü, üst üste 4. yenilgisini aldı ve ligin dibine demir attı. Ankara temsilcisinin 1 puanı var.

    İşte haftanın maçları ve sonuçları:

    Alanyaspor: 2 - Ankaragücü: 1

    Konyaspor: 1 - Hatayspor: 0

    Fatih Karagümrük: 1 - Giresunspor: 1

    Sivasspor: 1 - İstanbulspor: 1

    Gaziantep FK: 1 - Ümraniyespor: 1

    Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 3

    Kayserispor: 1 - Antalyaspor: 0

    Beşiktaş: 0 - Başakşehir: 1

    Adana Demirspor: 3 - Trabzonspor: 2

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html