6 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.87 ₺
STERLIN 40.61 ₺
ALTIN 2,402.39 ₺
BTC 64,066.08 $
ETH 3,142.94 $
BİST 10,276.88

Sinan Kaloğlu o sözleri kime söyledi?

Gençlerbirliği 3844
Yayınlama: 19 Şubat 2024 Pazartesi 17:53 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu “Konuşursam kalbini kıracağım insanlar olur” dedi.

Sinan Kaloğlu o sözleri kime söyledi?

Gençlerbirliği’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu “Konuşursam kalbini kıracağım insanlar olur” dedi.

Sinan Kaloğlu Bandırmaspor maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sahaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden Sinan Kaloğlu, "İlk yarı gayet iyiydik. Pzisyonlarımız da vardı. Gol olmayınca farklı oluyor tabi. Bireysel hatalardan yediğimiz gollere bir yenisini ekledik." dedi.

İki yarıda da pyunun hakimi olduklarını kaydeden Kaloğlu "Açıkçası oyunun hem ilk yarı hem ikinci yarı hakimi bizdik. Ama skor olmayınca olmuyor. Haftalardır biz bunu yaşıyoruz. İyi oynuyoruz, pozisyonlara giriyoruz ama rakibimiz bir pozisyona giriyor golü atıyor. Açıkçası o skoru bulamıyoruz. Maç içinde 3 hatta 4 forvete döndüm. Tüm riskleri aldık. Ama olmayınca olmuyor. Futbol skor oyunu. Kötü oynayıp skor aldığınızda birçok şeyi kapatıyor. Bugün iyi oynadık ama skoru getirecek şeyleri yapamadık maalesef. Oradaki beceriksizliğimiz devam ediyor. Bununla ilgili yapacak bir şey yok. Bu oyuncular elimizde. Her hafta çalışıyoruz. Oyuncuların üzerinde de şanssızlıkları var" ifadesini kullandı.

"Kalbini kıracağım insanlar olur"

Sinan Kaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada farklı konuşmak istemiyorum, yoksa kalp kırarım. Bu camianın içinde kalbini kıracağım insanlar olur. Şimdi değil ama zamanı gelince konuşacağım bazı şeyleri. Bu takımın enerjisi, bu takımın direnci açıkçası bu kadar düşürülmez. Çocuklar zor şartlarda ellerinden geleni yapıyorlar, çıkıp mücadele ediyorlar. Her maçtan sonra, öncesinde bunu dile getiriyoruz ama hiçbir hareket yok. Geçen sene uçurumun kenarından dönmüş bir kulüp var. İlk yarıyı da iyi bir şekilde bitirmiştik, daha da iyi olabilirdi.

Görüyorsunuz, enerjiyi kaçırdıkları, hak yedikleri zaman o top girmiyor içeri ve basit bir şekilde bizim oyuncumuza çarpan top gol oluyor. Futbolda var böyle şeyler. Durumlara da bakacağız açıkçası."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme