5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 64,312.07 $
ETH 3,153.62 $
BİST 10,276.88

Sinan Kaloğlu'ndan Melih Bostan açıklaması

Gençlerbirliği 3429
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 21:51 Kaynak: Haber Merkezi

Sinan Kaloğlu'ndan Melih Bostan açıklaması

Gençlerbirliği'nin sezon öncesinde Fenerbahçe'den transfer ettiği Melih Bostan'ın gelişimi hakkında Sinan Kaloğlu'ndan açıklama geldi.

Sinan Kaloğlu, "Play-Off'un içinde yer almak istiyoruz. Gençlerbirliği olarak son 2 haftada şansız puanlar kaybetmiştik, Erzurumspor maçına iyi hazırlandık ve kazandık. Bizim için çok kritik 3 puandı, Play-Off hattındaki rakiplerimizle puanlarımızı eşitledik. Hafta sonu da Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Gençlerbirliği olarak hedefimiz Play-Off'da yer almak" dedi.

"Melih Bostan tekrardan Fenerbahçe'ye gider"

Melih Bostan'a ayrı bir parantez açan Kaloğlu, "Melih Bostan'ın gelişimi beni çok mutlu ediyor. Melih'in sezon başındaki ve şu andaki performansı çok farklı. Melih; sezon başında takımımıza geldiğinde hazır değildi, ben ve ekibim 2-3 ay onunla ilgilendik ve sonrasında şans verdik. Melih de şansını iyi kullandı. Melih'in tekrardan Fenerbahçe ve o seviyedeki takımlara gideceğini düşünüyorum. Melih'in ciddi bir potansiyeli var. Fiziksel durumu dezavantaj olarak görülse de hızı ve vuruş kalitesi bunu avantaja çeviriyor" ifadeleri kullandı.

"Etebo'yla yeni sezon için anlaştık"

Peter Etebo'yla yeni sezon için anlaştıklarını söyleyen Sinan Kaloğlu, "Peter Etebo'yla yeni sezon için 2 yıllık anlaşma yaptık. Etebo sakatlığını tamamen atlatırsa sözleşme geçerli olacak. Etebo şu anda bireysel antrenmanlara başladı, potansiyeli olan önemli bir futbolcu umarım takımımıza katkı sağlar" ifadesini kullandı.

Melih Bostan'ın kariyeri ve performansı

Kariyerinde Fenerbahçe, Serik Belediyespor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği takımları bulunan Melih Bostan; yaz transfer döneminde sonraki satıştan yüzde 30 pay karşılığında Fenerbahçe'den Gençlerbirliği'nin yolunu tuttu. Melih bu sezon Başkent temsilcisinde 12'si ilk 11 olmak üzere 16 karşılaşmada forma giydi ve 9 gol ile 3 asist yaptı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme