27 Haziran 2025 Cuma
DOLAR 39.77 ₺
EURO 46.71 ₺
STERLIN 54.72 ₺
G.ALTIN 4,258.33 ₺
BTC 107,720.63 $
ETH 2,464.71 $
BİST 9,301.05
ANKARAAçık
25°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Sinan Kaloğlu beceriksizlik ve zeminden yakındı

Gençlerbirliği 3247
Yayınlama: 4 Şubat 2024 Pazar 19:33 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu 0-0 berabere kaldıkları Çorum FK maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Sinan Kaloğlu beceriksizlik ve zeminden yakındı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu 0-0 berabere kaldıkları Çorum FK maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Sinan Kaloğlu forvet oyuncularının kale önünde becerikli olamadığından ve zeminin kötülüğünden yakındı.

Her zamanki gibi 2 puanı kaybettiklerini ifade eden Sinan Kaloğlu, "İlk 4 haftada rakiplerimizle oynuyoruz. Baktığımızda bu kadar net pozisyonlar kaçırıp, puanlar kaybetmek çok üzücü. Anlam veremiyorum. Ama kale önünde bir beceriksizliğimiz var. Bunu da çözemiyoruz.

Kariyerli oyunculara sahibiz. Ama bazen olmayınca olmuyor. Onlar adına da üzülüyorum. Ama bu iş skor işi. Öne geçebilirdik. Pozisyonlarımız vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra baskıyı daha çok artırabilirdik. Ama bu seferde sahanın durumu engel oldu.

Etkili oyuncumuz Aias Aosman da zemin yüzünden sakatlandı. Sahaların bu durumunu anlamış değilim. Her şeyi engelliyor. Güzel fubolu engelliyor, pas oyununu engelliyor. Futbolculara da şevk vermiyor. Nasıl bu hale geldi, nasıl düzelir bu saha onu da bilmiyoruz.

Oyuncularımla gurur duyuyorum, duymaya devam edeceğim. Başımızda olan durumları biliyorsunuz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz." dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html