13 Nisan 2026 Pazartesi
DOLAR 44.72 ₺
EURO 52.35 ₺
STERLIN 60.08 ₺
G.ALTIN 6,802.44 ₺
BTC 71,581.51 $
ETH 2,218.05 $
BİST 0.00

    Recep Karatepe: “Hâlâ Şansımız Var, Sonuna Kadar Kovalayacağız”

    Ankaragücü
    Yayınlama: 13 Nisan 2026 Pazartesi 09:19 Editör: Coşkun Aslan

    Ankaragücü Teknik Direktörü Recep Karatepe, İnegölspor mağlubiyetinin ardından umut mesajı verdi: “Matematiksel olarak şansımız sürüyor.”

    Recep Karatepe: “Hâlâ Şansımız Var, Sonuna Kadar Kovalayacağız”

    Ankaragücü Teknik Direktörü Recep Karatepe, İnegölspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

    Karatepe, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, oyunun genelinde yakaladıkları fırsatları değerlendirememelerinin sonucu belirlediğini söyledi.

    “Fırsatları Değerlendiremedik”

    Tecrübeli teknik adam, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama oyunun genelinde yakaladıklarımızı değerlendirebilsek daha farklı olabilirdi. Bu tür maçlarda yakaladığınız an golü bulmanız gerekiyor. Bulamazsanız her an tehlike yaşıyorsunuz” dedi.

    “Mücadeleden Memnunum”

    Takımın sahadaki isteğinden memnun olduğunu vurgulayan Karatepe, oyuncuların mücadele gücüne dikkat çekti. Ankara’da oynadıkları maçlara da değinen deneyimli çalıştırıcı, “Geldiğimizden bu yana iç sahada iki kez kaybettik. İkisi de kazanmamız gereken maçlardı” ifadelerini kullandı.

    “Şansımız Bitmedi”

    Play-off umutlarının sürdüğünü belirten Karatepe, kalan maçlara odaklandıklarını dile getirdi:
    “Hâlen matematiksel olarak şansımız var. Önümüzde 2 maç bulunuyor. Sonuna kadar kovalayacağız.”

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html