27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,757.78 $
ETH 3,112.35 $
BİST 9,915.62

Osman Sungur'dan flaş açıklamalar

Gençlerbirliği 3707
Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı 14:38 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde başkanlığa yeni seçilen Osman Sungur, TÜSİAV ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Sungur'dan flaş açıklamalar

Gençlerbirliği'nde başkanlığa yeni seçilen Osman Sungur, TÜSİAV ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Zor bir görev aldıklarını belirteren Gençlerbirliği Başkanı Sungur "Çok büyük borçlar var. Geldiğimizde sağlık ekibinin çantasında alet, edavat yoktu. Medya sorumlusu fotoğrafı telefonla çekiyordu. Gençlerbirliği zor durumdaydı. İlk yarı takım finans kaynaklarıyla bir yere geldi ama Gençlerbirliği play off hattını garantilemiş olmalıydı, hatta ikinci olmalıydık. Niyazi Bey'den sonra 3 ay başkansız kaldık" diye konuştu.

Altyapı çok önemli

Gençlerbirliği'nin Spor Okulu'nda 1900 öğrencisi ve 800 lisanslı futbolcusu olduğunu hatırlatan Sungur "Futbolcu parasını verdiğiniz zaman oynar. 1 hafta prim vermeyin, diğer hafta gider. Adam Kongo'dan, Nijerya'dan gelmiş, burada kulüpte yatıyor. Siz 3 ay bu adama para vermezseniz, bu adam oynamaz. Gelir gelmez futbolcu ve personelin tüm borçlarını kapattık. Personel mutlu, futbolcu mutlu, hocalar mutlu. Primler falan derken 2 haftada 2 galibiyet geldi. Alt yapıdan gelen çocuklarımız da var.

Takımın yüzde sekseni kiralık, elimizde futbolcu yok. Hocamıza söyledim "Altyapıdan topçu al, çocuklar tecrübe kazansın". Melih'in içinden başka bir şey çıktı. 2 maçta 3 gol attı. Bunlar, parlayacak çocuklar. Bizim geleceğimiz altyapıdır. Altyapıdan oyuncu çıkaramaz ve bunlardan gelir elde edemezseniz hiçbir şey yapamazsınız." değerlendirmelerinde bulundu.

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı'nı ziyaret eden Sungur'a, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Üstün Başarı ve Hizmet Berat'ı takdim ederek başkanlık görevinde başarılar diledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme