27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Murat Şamil Şen 'Gençlerbirliği için projelerimiz hazır'

Gençlerbirliği 3916
Yayınlama: 21 Mayıs 2024 Salı 12:14 Kaynak: Haber Merkezi

Murat Şamil Şen 'Gençlerbirliği için projelerimiz hazır'

Gençlerbirliği Başkan adaylarından Murat Şamil Şen iyi niyetli bir muhalefet olduklarını söyledi.

Gelecek sezon sonunda yapılacak olağan genel kurulun hazırlıklarına hazırlandıklarını ifade eden, Şen, şu an seçim yapılsa bile projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Projeler için 300 milyon kaynak yaratabileceklerini ifade eden Şen düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Öncelikle bu yaptığımız basın toplantısı veya sizlerle yapacağımız bu sohbetin amacı her şeyden önce Gençlerbirliği kulübümüzün menfaatler içindir.

Biz seçim sonrasında çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz de…  Çünkü 2025 de Mayıs ayına kadar yapılması gereken olağan kongremiz var. Bu yönde çalışma yapmamız doğal bir durum ve hakkımızdır.

Olağanüstü seçim hedefli bir planımız yok. Çünkü seçilmiş bir yönetim var . Görevlerini yürütüyorlar ancak kendileri göreve devam etmek  istemedikleri takdirde  istifa edip seçim kararı alırlarsa o zaman bu yönde  gereğini zaten yaparız. Bu nedenle bu konuda kinse bizim adımıza yorum yapmasın.

Biz şu an iyi niyetli “Önce Gençler Birliği” mottosu olan ve bunu açıkça söyleyen iyi niyetli bir  bir muhalefetiz.

Bunun iyi bilinmesini candan belirterek net olarak ifade ediyoruz.

Biz camiamıza ve kulübümüzün hedeflerine ulaşması için  çalışıyoruz.

Bugüne kadar seçim sonrası bizden ben ve arkadaşlarım mevcut başkan Sayın Osman Sungur ve yönetimine en ufak kötü söz söylemedik, eleştirmedik maçlarda destek olduk  ve seçim sonrası faaliyetlerini bekledik.

Ama onlar bize gizliden gizliye ve sebepsizce saçma sapan tepkiler gösterip konuştular, yazdılar  Neden çünkü biz seçim sonrası çalışmalarımıza devam ettik.

Sezon bitti ve seçim sonrası ilk çeyrek faaliyet dönemleri bitiyor ve yeni üstelik de 20 takımlı , 4 takımın düşeceği bir lig başlıyor.

Bu nedenle açık açık övgü ve eleştirilerimizi yapacağız.  

Burada bir şahsi mesele şahsi eleştiri  olmayacak. Biz yönetime net durumu anlatacağız. Gençlerbirliği camiasında bir sürü dedikodu dönüyor ve bir sürü laf dönüyor Bunların hangisi gerçek Hangisi doğru bunların Gençlerbirliği  menfaatlerini için  gerçek  net bilgi olarak camiamıza açıklanması lazım

Çünkü son 4 senedir  Gençlerbirliği gerçekten zor bir durumdan geçiyor.

Hepimizin bildiği Gençlerbirliği'nin birinci öncelikli sorunu finansal yapısıdır ve finans zorluğudur. Bunun için  finansal yapılanma ihtiyacı vardır ve sırf bu sorunumuz  yüzünden  habire seçimler,  kongre yapıldı Buradan da bir çözüm gelmedi çünkü  gelen yönetimler gerçek finansal çözümü düşünmedi finansal çözüm dışında günü kurtarmaya çalıştı en büyük yanılgı budur ve bundan sonra da böyle gittiğini görüyoruz.

Şimdi  5 gün önce yönetim tarafından şu andaki mevcut başkanımız Sayın Osman Sungur adına bir  açıklama yapıldı.  Uzun, bir kaç sayfadan oluşan bu açıklamaya  baktığınız zaman;  açıklamanın sonunda net bir şey anlaşılmadı.

Bir şikayet var; geçmişten şikayet var,  durumdan şikayeti var, iş yapamamak gibi sanki  iş  yapamama gibi ,  istenip de  yapılamamışlar gibi,  şikayet gibi  ama  bir netlik yok .

Bir Her şeyden önce

Sayın Osman Sungur'un Gençlerbirliği Kulübü Başkanı olarak herkesin karşısına canlı olarak çıkıp bunları herkesin gözünün içine baka baka ifade eden bir lider gibi konuşması daha doğru olur diye düşünüyoruz.  Bu yapılmamış olup bir metin hazırlanmıştır biz bu metini merak ediyoruz  gerçekten kim hazırladı. Sayın Osman Sungur’un ifadeleri mi?  Yoksa ortak hazırlanmış bir metin mi?

Benim şahsi temennim  Gençlerbirliği Başkanı'nın yaptığı bu açıklamalar;  İsterdim ki kendi şahsi görüşleri ve kendi samimi dili ile anlatılsın.

 Neyse şimdi orada değilim .

Öncelikle; bir defa geçmiş döneme atıf yapılıp, sitem etmek ,  işte  onlar olmasaydı, bugün her şey daha  güzel olurdu gibi bir anlam yüklemek  gibi bir durum   oluştu.

 Bilmiyorum siz bu açıklamalardan ne  anlıyorsunuz?

Arda Güler açıklamasında anlamadığım tek şey siz bu “senet kırdırır gibi”  diye eleştirdiğiniz  şikayetin tamda göbeğindeydiniz. ŞERH KOYSAYDINIZ?

 Kurumlara yapılan ziyaretler. Bu ziyaretler yapılırken  sizde yönetimdeydiniz?  Vardınız. Birlikteydiniz. Şimdi diyorsunuz ki:  Her kuruma gittiler diyorsunuz ama  sizde habire aynı kurumlara  gidiyorsunuz?

Gittiğiniz kurumların çoğu belediye çok enteresan, spor kurumları da değil genellikle belediyeler. Belediyelerin durumu ortada, zaten kendileri kendilerine zor yetiyorlar halka zor yetiyorlar hizmete zor yetiyorlar ciddi bir bütçe sorunları var gidip onlardan ne umuyorsunuz?  

Projeler  sunuyorsanız.   Bu projeler neler,   Niye açıklamıyorsunuz?

Gençlerbirliği yönetiminin şeffaf olması bizce bir zorunluluktur.   Şeffaf olmak dedikoduyu önler, kulüp ve yönetim yıpranmaz ve camia gerçeklerle  bilinçli hareket eder.

 Şeffaf olunmayınca dedikodular ve söylentiler başlıyor.

  Altını çiziyorum."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme