28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,739.07 $
ETH 3,321.06 $
BİST 9,915.62

Metin Özarslan 'Gençlerbirliği hak ettiği Süper Lig'e çıkacak'

Gençlerbirliği 3577
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 11:14 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği Başkanvekili Metin Özarslan “Gençlerbirliği, dayanışma içerisinde, gelecek sezonda Süper Lig’deki hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

Metin Özarslan 'Gençlerbirliği hak ettiği Süper Lig'e çıkacak'

Gençlerbirliği Başkanvekili Metin Özarslan “Gençlerbirliği, dayanışma içerisinde, gelecek sezonda Süper Lig’deki hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği iftar programında konuşan Dr. Metin Özaslan; “Gençlerbirliği, dayanışma içerisinde, eski ve yeni yönetimiyle, sportif kadrolarıyla, taraftarlarıyla, camiasıyla hep birlikte bir güç birliği oluşturarak, bu süreçten çıkacak, gelecek sezonda Süper Lig’deki hak ettiği yeri alacaktır.” dedi.

Ankara Konağı’nda düzenlenen iftar programına; aynı zamanda Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı olan Gençlerbirliği Başkan Vekili Dr. Metin Özaslan, Gençlerbirliği eski başkanı Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ile Ankaragücü’nün eski başkanlarından Metin Akyüz’ün ve AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu’nun yanı sıra Gençlerbirliği camiasının önde gelen taraftarları yoğun katılım gösterdi.

“GENÇLERBİRLİĞİ ANKARA’NIN GURURUDUR”

İftar programında bir konuşma yapan Gençlerbirliği SK Başkan Vekili Dr. Metin Özaslan, “İki ailenin kesiştiği bir yerdeyiz. Ben hem çocukluğumdan beri Ankara Kulübü camiası içinde yetiştim ve 25 yıldır yöneticiliğini, son 15 yıldır da başkanlığını yapıyorum. Hem de çocukluğumdan beri bir tane takımım oldu, o da Gençlerbirliği. Gençlerbirliği taraftarı olmaktan her zaman gurur duydum, onur duydum. Ankara Kulübü ve Gençlerbirliği kardeş kuruluşlardır. Gençlerbirliğimiz 1923 tarihli, Cumhuriyetin, Başkent Ankara’nın kulübü, takımıdır. Ankara Kulübümüz de iki yıl sonra kuruluyor; 1925 tarihli, bu yıl 99. yıl dönümünü kutluyoruz. Yine Ankara Kulübü olarak Ankaralılar olarak biz her zaman Atatürk diyoruz, Cumhuriyet diyoruz ve bir de Başkent Ankara diyoruz. Ankara’mız, Atatürk’ün ve Cumhuriyetin en yoğun hissedildiği, solunduğu şehirdir, başkenttir. Ayrıca, Atatürk’ün, Cumhuriyetin ve Başkent Ankara’nın en güzel temsil edildiği takımın-kulübün adıdır Gençlerbirliği. Ankara’nın onurudur, gururudur, dik duruşunun sembolüdür Gençlerbirliği. Ve övünmek gibi olmasın; Türkiye’nin ve hatta dünyanın en centilmen takımıdır. Gençlerbirliği, Ankara’nın en bilgili, vatansever, başkentsever, Atatürk seven bir camiasıdır. Bundan dolayı da gurur duymalıyız.” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik, güç birliği içerisinde başarıya ulaşacaklarına ve Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını belirten Özaslan, şöyle devam etti:  “Gençlerbirliğimiz zorlu bir süreçten geçiyor. Şu an aramızda olan Niyazi Akdaş başkanımıza geçmiş dönem hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Büyük başarılara imza atan onursal başkanımız merhum İlhan Cavcav’ı rahmetle anarak, kulübümüze emeği geçen tüm yöneticilerimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, kulübü ayakta tutan taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Aniden oluşan bir sebepten dolayı aramızda olamayan Osman Sungur Başkanımızın sizlere selamını iletiyorum. Büyük bir fedakarlıkla çalışan yeni bir yönetim ekibimiz var. Bu zor dönemde Gençlerbirliği dayanışarak, eski ve yeni yönetimiyle, sportif kadrolarıyla, taraftarlarıyla, yan kuruluş dernek ve camiasıyla bir güç birliği halinde bu süreçten çıkacaktır, buna yürekten inanıyorum. Play-off’a kalacağız ve ardından Süper Lig’e çıkacağız. Ve Ankara’nın büyük bir özlemi var; Ankara’nın bir süper kupası yok. Dünyada belki de süper lig kupasını başkentine getiremeyen tek şehir Ankara. Başka yok. Dolayısıyla ben yürekten inanıyorum; birbirimize sarılırsak, dayanışma içerisinde olursak bu günler geçecektir ve aydınlık günlere tabanımızı da genişleterek ulaşacağız, 6 milyonluk Ankara’nın hasretini gidereceğiz. İftar programını düzenleyen taraftar derneğimize, katılım gösteren herkese yürekten teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.”

Gençlerbirliği eski başkanı Niyazi Akdaş ile Serkan Aydın’ın da konuşmalarının ardından, Özaslan’ın da eşlik ettiği Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin sergilediği gösteri, salonda büyük beğeni topladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme