29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,430.91 ₺
BTC 62,280.41 $
ETH 3,185.99 $
BİST 9,964.84

Mete Kaan Demir Gençlerbirliği için hayal oldu

Gençlerbirliği 4698
Yayınlama: 27 Temmuz 2023 Perşembe 14:52 Kaynak: Haber Merkezi

Mete Kaan Demir Gençlerbirliği için hayal oldu

Kiralık gittiği Gençlerbirliği'nin ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Mete Kaan Demir, Eyüpspor'a geri dönerken sezon öncesi hazırlık kamp performansıyla Arda Turan'ın gözdelerinden biri haline geldi.

Süper Lig'den üç takım oyuncuyu transfer listesine aldı.

Eyüpspor'un 1998 doğumlu kanat oyuncusu Mete Kaan Demir, Süper Lig kulüplerinin yakın takibinde.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Gençlerbirliği’ne kiralanan ve kırmızı-siyahlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Eyüpspor'un sezon öncesi hazırlık kampındaki performansıyla göz doldurdu.

METE KAAN'I İSTEYEN 3 KULÜP

Teknik direktör Arda Turan'ın da beğenisini kazanan Mete Kaan Demir, dar alandaki çabukluğu ve adam eksiltme özelliğiyle Süper Lig'deki kulüplerin de ilgisini çekti.

Sivasspor, Mete için resmi temaslarda bulunurken Hatayspor ve Karagümrük oyuncuyu transfer listesine aldı. Ancak bu sezon Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Eyüpspor'un, oyuncusunu kadroda tutmak istediği ve gelen teklifleri reddettiği öğrenildi.

KALOĞLU: "METE'Yİ İSTERDİM AMA..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, yeni sezonda Mete Kaan Demir'e Süper Lig'den teklifler olduğunu ve takımda kalmasının zor olduğunu ifade etti. Kaloğlu açıklamasında, "Mete Kaan ve Enes’i isterdim ama tabi biz de iyi oynadıktan sonra kulüpleri onları parlatmak istiyor. Mete’yi Süper Lig’den isteyenler var. Pendikspor da Enes’in üzerine düşüyor. Şu anda onları alma şansımız zor görünüyor." ifadelerini kullandı.

KARİYERİ 

Kariyerine Almanya'da Hannover altyapısında başlayan Mete Kaan Demir, Eskişehirspor'da yıldızı parladıktan sonra Başakşehir'e transfer oldu. Ardından Eyüpspor'un yolunu tutan kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ortasında Gençlerbirliği'ne kirlandıktan sonra Eyüpspor'a geri döndü. U19 Milli Takımımızın formasını 9 kez terleten Mete Kaan, ay yıldızlı formayla 1 de gol kaydetti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme