16 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.64 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,500.14 ₺
BTC 62,813.75 $
ETH 3,059.54 $
BİST 9,548.09

Konyaspor'da Balkan ekolü

Konyaspor 3327
Yayınlama: 18 Aralık 2022 Pazar 10:14 Kaynak: Haber Merkezi

Konyaspor'da Balkan ekolü

Ara transfer döneminde bütçe ve ihtiyaçlara göre eksik görülen mevkilere takviye yapmak isteyen Konyaspor’da transfer çalışmaları sessiz ve derinden sürerken Yeşil beyazlı kulübe uzun vadede katkı sağlayacak Balkan ekolünün öncelikli olması planlanıyor.

Zeljeznicar ile oynanan dostluk maçı sonrası açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek’te transfer üssü kuracaklarını vurgulayıp, “Bize gelen Boşnak futbolcular gayet uyumlu ve bize verim sağlıyor. İnşallah bunu devam ettirme gayreti içinde olacağız” değerlendirmesinde bulunmuştu.

ÇOK ŞEYLER DEĞİŞECEK

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un özellikle Bosna Hersek’in köklü kulübü Zeljeznicar ile kurulan köprülerin ardından ilerleyen dönemlerde buradaki genç yıldızları daha fazla kadroya dahil edip yetiştirerek, Yeşil beyazlı kulübe katkı sağlamak istediği de gelen bilgiler arasında.

SON KARARI TEKNİK HEYET VERECEK

Antalya kampında denemeye alınan ve Gaziantep FK ile Ankaragücü maçlarında da teknik heyetin görme fırsatı bulduğu Boşnak oyuncu için son kararı teknik heyet verecek.

Kulübünden iki haftalık özel izinle Antalya kampına getirilerek denemeye alınan Hamza Ljukovac, Cumartesi günü takımla birlikte Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilecek antrenmana katılacak.

Sol kanatta forma giyen Hamza Ljukovac, Teknik Direktör İlhan Palut tarafından olumlu rapor verilmesi halinde ara transfer döneminde kadroya katılacak

Ljukovac, Bosna Hersek U19 Ligi’nde çıktığı 13 maçta, 4 kez gol sevinci yaşadı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme