Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Konyaspor, sahasında Gaziantep FK’yı ağırladı. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazanarak sezona mükemmel bir başlangıç yaptı.
Maça hızlı giren Konyaspor, 18. dakikada Alassane Ndao’nun golüyle öne geçti. İkinci yarının hemen başında 50. dakikada Danijel Aleksic farkı ikiye çıkardı. Son sözü ise 83. dakikada Yhon Andzouana söyledi ve skor 3-0 oldu.
Geçtiğimiz hafta Eyüpspor’u deplasmanda 4-1 mağlup eden Konyaspor, üst üste ikinci galibiyetini alarak 6 puana yükseldi.
Ligin ilk haftasında Galatasaray’a 3-0 kaybeden Gaziantep FK, Konyaspor deplasmanında da aynı skorla sahadan mağlup ayrıldı ve ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.
Konyaspor – Beşiktaş maçı, Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi programı nedeniyle ertelendi.
Gaziantep FK, 3. haftada sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek.