Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’de milli maçlar nedeniyle verilen arayı yoğun bir programla değerlendirerek 28 Eylül Pazartesi günü çift antrenman yaptı. Kırmızı-siyahlıların kadro durumunu doğrudan ilgilendiren gelişme ise günün ikinci çalışmasında yaşandı: ligin başında sakatlanan Kevin Rodrigues, tedavisinin tamamlanmasının ardından takımla birlikte sahaya çıktı.
Çift Antrenmanla Hazırlık
Başkent temsilcisi günün ilk bölümünde salonda gruplar halinde kuvvet çalışması yaptı. Teknik Direktör Metin Diyadin yönetimindeki ikinci antrenman ise ısınma koşusu, koordinasyon çalışması ve 5’e 2 top kapma oyunuyla sürdü; hücum ve savunma organizasyonlarına ağırlık verilen yaklaşık 1,5 saatlik çalışma çift kale maçla sona erdi. Trendyol Süper Lig’de kulüplerin sezon kadrolarının netleştiği bu dönemde, Gençlerbirliği de eksiklerini gidermeye çalışıyor.
Yönetim Saha Kenarında
Ligin başında yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi sürecine giren Rodrigues, bu sürecin tamamlanmasının ardından iyileşme sürecine geçmişti; dün de takımın günün ikinci antrenmanına katıldı. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak, Başkan Yardımcısı Arif Ölmez ve Sportif Direktör Cem Can, çalışmayı saha kenarından yakından takip etti.