26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,460.21 ₺
BTC 64,489.15 $
ETH 3,151.08 $
BİST 9,904.04

İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum

FUTBOL 3452
Yayınlama: 24 Şubat 2023 Cuma 09:42 Kaynak: Haber Merkezi

İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum

Temsilcimiz Trabzonspor’un Basel’e elenmesi UEFA ülke puanı sıralamasını da etkiledi. İşte ülke puanı sıralamasında son durum.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 play-off turu heyecanı oynanan rövanş maçlarıyla birlikte sona erdi. Temsilcilerimizden Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Basel ile karşı karşıya geldi. Temsilcilerimizin ve diğer takımların maçlarının tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralamasında son durum belli oldu.

Trabzonspor’un performansının ardından ülke puanı sıralamasındaki son durum merak edilmeye başlandı. İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum…

LİDER BAŞAKŞEHİR

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir, grubunu 13 puanla lider tamamladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekiminde seri başı olan Başakşehir, grup aşamasında oynadığı 6 maçın 4’ünde rakiplerine üstünlük kurma başarısı gösterdi. Turuncu-lacivertliler 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

SİVASSPOR ZİRVEDE

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde G Grubu’nu zirvede bitirdi. Kırmızı-beyazlılar grubunu lider olarak tamamladı ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde seri başı olarak kura çekiminde yer alma hakkını elde etti. Sivasspor grupta oynadığı 6 müsabakada; 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

FENERBAHÇE YENİLGİSİZ LİDER

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, B Grubu’nu namağlup lider tamamladı. Sarı-lacivertliler 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turundaki kura çekiminde seri başı olarak yer alacak.

TRABZONSPOR VEDA ETTİ

UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu 3’üncü sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu Play-Off Turu’nda Basel ile eşleşti. Bordo-mavililer ilk maçta rakibini 1-0’lık skorla mağlup etti. İkinci maçta rakibine 2-0 yenilen temsilcimiz, Avrupa kupalarına veda etti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme