24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.86 ₺
STERLIN 40.50 ₺
ALTIN 2,428.78 ₺
BTC 66,208.77 $
ETH 3,198.93 $
BİST 9,645.02

İKOM Bilişim’den Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’na resmi sponsorluk desteği

Gençlerbirliği 3312
Yayınlama: 21 Ocak 2023 Cumartesi 12:22 Kaynak: Haber Merkezi

İKOM Bilişim’den Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’na resmi sponsorluk desteği

İKOM Bilişim, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’nın resmi sponsoru oldu.
 
Hem Türk kadın futboluna üst düzey sporcular yetiştiren bir yapı kurmak hem de Ankara'daki kız çocuklarına güvenli bir futbol ortamı sunmayı amaçlayan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’na, İKOM Bilişim resmi sponsorluk desteği verdi. Sektöründe 2018 yılından bu yana Otomatik Sayaç Okuma Sistemleri konusunda hizmet veren İKOM Bilişim, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’nın resmi sponsoru oldu. 

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan sponsorluk anlaşmasına Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Kubilay Güvenç, Gençlerbirliği Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkan Osman Sungur, Kadın Futbolu ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Göktürk, İKOM Bilişim Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Elif Varlı ile Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı teknik ekibi ve bazı oyuncuları katıldı.

NİYAZİ AKDAŞ “HEDEFİMİZ 100 YILLIK CAMİAMIZI BİR ADIM DAHA İLERİ TAŞIMAK!”

Cumhuriyetle yaşıt Gençlerbirliği’mizi Türk futbolunda daha çok parlaması için çalışmalar yaptıklarını belirten Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, “100 yıllık camiamızı bir adım daha ileri taşımayı hedefliyor, planlamalarımızı ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. A Takım ve altyapımızda başlattığımız sponsorluk anlaşmalarını kadın futbol takımımızla devam ettiriyoruz. Gençlerbirliği’mize ve özellikle kadın futbol takımımıza sponsorluk desteği veren İKOM Bilişim ile yöneticilerine, şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. 

OSMAN SUNGUR “KULÜP MENFAATLERİNE UYGUN ÇALIŞMALAR İÇERİSİNDE YER ALIYORUZ”

Yapılan sponsorluk anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkanı Osman Sungur, “Gençlerbirliği, Türk futboluna kazandırdığı önemli oyuncularla ve bir asırdır yaptıklarıyla birçok kulübe örnek olmuş önemli bir değerdir. Futbol başta olmak üzere farklı branşlarda Türk sporuna hizmet eden bu büyük kulüpte, yöneticilik yapmanın vermiş olduğu mutluluğun yanı sıra attığımız her adımda kulüp menfaatlerine uygun çalışmalar içerisinde yer alıyoruz. İKOM Bilişim’e, kadın futboluna üst düzey sporcular yetiştirmenin yanı sıra Ankara’daki kız çocuklarına güvenli bir ortam sunmayı amaçlayan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mıza yapmış oldukları bu değerli katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

ELİF VARLI “DESTEĞİMİZİN HERKESE ÖRNEK OLMASINI UMUYORUM”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Cumhuriyet’in 100 yıllık çınarı Gençlerbirliği’ne verdikleri desteğin kendilerini gururlandırdığını ifade eden İKOM Bilişim Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Elif Varlı, “Türk sporunun ve Türk futbolun en değerli markalarından biri olan Gençlerbirliği’yle Türkiye’nin OSOS (Otomatik Sayaç Okuma Sistemi) alanında faaliyetlerini sürdüren sektörün lider markası İKOM Bilişim, kadın futboluna destek için güçlerini birleştirdi. Gençlerbirliği gibi büyük markaya destek olabilme şansının ortaya çıkması bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Kadın hakları ve eşitliği konusunda birçok ülkeye göre öncü bir misyon edinen Türkiye’mizin bu öncülüğüne yakışanı yaptık. Bu bağlamda özellikle kadın futboluna destek vermeyi istedik, umarım bu desteğimiz herkese örnek teşkil eder” şeklinde konuştu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme