2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.73 ₺
STERLIN 40.60 ₺
ALTIN 2,397.43 ₺
BTC 59,218.98 $
ETH 2,995.15 $
BİST 10,208.79

İhsan Kavak yazdı...O’nun ismini tarihten ve kalplerden silemezsiniz

Gençlerbirliği 6568
Yayınlama: 2 Eylül 2022 Cuma 23:55 Kaynak: Haber Merkezi

İhsan Kavak yazdı...O’nun ismini tarihten ve kalplerden silemezsiniz

Gençlerbirliği'nin altyapısından yetişen ve futbolu Gençlerbirliği'nde bırakan İhsan Kavak, kulübün efsane isimlerinden Harun Erol'un üyelikten çıkarılması ile ilgili sert bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı:

O, Gençlerbirliği’nde doğdu... Birçok takım, talip olmasına rağmen kulübünü bırakmadı. Ben takım kaptanı olarak şahidim... İlhan Cavcav’ın başkanlığı zamanında, Beşiktaş, kendisini transfer etmek için dünya kadar para teklif etti, ‘yok gitmem’ dedi. Daha birçok kulüpten gelen teklifi, “Ben Gençlerbirliği’nden ayrılmam’ diyerek geri çevirip, kırmızı-siyahlı ekipte  kaldı ve yıllarca oynadı. Onlarca gol attı, onlarca gol pası verdi. Örnek bir futbolcu oldu. Kulübün sembol isimleri arasına adını yazdırdı.

Sizler ise Gençlerbirliği’ne menfaatleriniz için geldiniz. Baktınız, kulüpte para pul yok çekip, gidiyorsunuz. Peki arkadaşlar, madem yaraya merhem olmayacaktınız niçin geldiniz ? Kulübe niye bu kadar vakit harcattınız. Maalesef hiç biriniz futboldan anlamadığınız gibi, kredisi ve ağırlığı olmayan bir yönetim olarak, Beştepe’de süre doldurdunuz... Gelişinizin bir tek nedeni vardı o da ayrılıp gittikten sonra kartvizitlerinizin üstüne, Gençlerbirliği’nin eski yöneticisi, Gençlerbirliği’nin eski başkanı unvanı yazdırmaktı. 31 Temmuz’daki kongrede yönetimi aldıklarında, bunların bu işi yapamayacaklarını açıkça söylemiştim. Maalesef, balık baştan koktu. Harun gibi, yıllarca kulübe başarıyla hizmet etmiş eski futbolcunun delegeliğini neden sildiniz, neden tuzak kurdunuz. O, kariyeri, adamlığı ve duruşuyla, Gençlerbirliği yönetiminde olmayı, sizden, çok daha fazla hak ediyor. 

Şu kadarını söyleyeyim. Siz, belki Harun’u delegelikten sildiniz ancak Gençlerbirliği tarihinden ve taraftarın gönlünden Harun’un ismini asla silemezsiniz. Çünkü Harun, bu kulübe gelecekse, sizin gibi almaya değil vermeye gelir. Hepinize yazıklar olsun. 53 yıldır futbolun içindeyim böyle rezalet görmedim. Ayıp... Ancak bunu yaptığınıza göre ayıbın da ne olduğunu bilmiyorsunuz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme