27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 0.00 ₺
EURO 0.00 ₺
STERLIN 0.00 ₺
ALTIN 2,438.98 ₺
BTC 62,996.36 $
ETH 3,089.74 $
BİST 9,915.62

Gençlerbirliği'nin genç yıldızları parladı

Gençlerbirliği 4615
Yayınlama: 21 Ağustos 2022 Pazar 09:29 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nin genç yıldızları parladı

Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasında Boluspor ile deplasmanda karşılaşan Gençlerbirliği, rakibini 2-1 yenip, sezondaki ilk galibiyetini elde ederken, goller altı yapıdan yetişen İlker Karakaş ve Musa Şahindere’den geldi. 

Ligin açılış haftasında Altınordu ile kendi sahasında 3-3 berabere kalan Gençlerbirliği, transfer tahtası açılmadığı için geride kalan sezondan kalan oyuncular ve genç isimlerden takviyeli kadrosu başladığı sezonda 4 puana ulaştı.

Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Metin Diyadin, Alınordu maçındaki kadrodan bir ismi değiştirerek takımını sahaya çıkardı.

Altınordu karşısında 11’de başlayan Arda Tuzcu, Boluspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna girerken, tecrübeli teknik adam, savunma kurgusunda değişikliğe gitti. Muhammed Bayır, asıl mevkii olan sol beke geçerken, Mert Kula uzun bir aranın ardından 11’de takıma döndü. Metehan Mert de sağ bekte görev yaptı.

NET FIRSATLARI GOLE ÇEVİREMEDİLER

Gençlerbirliği, İlker’in golü ile göne geçtikten sonra, rakibin 30. dakikada bir kişi eksik kalması sonrasında farkı açabileceği çok net fırsatları; Musa ve Barış Alıcı ile değerlendiremedi. Barış’ın ikinci yarıda bir şutu da kale direğinden döndü. Musa Şahindere, takımını rahatlatan ikinci golü atarken, sarı kartı bulunan Gökhan Gül, oyunun son anlarında ikinci sarı kartı görüp, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 
Boluspor, sürenin çok azaldığı bölümde farkı bire indirse de Gençlerbirliği, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Gençlerbirliği, ligin 3. haftasında Pendikspor ile Eryaman Stadı’nda karşılaşacak. 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme