26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.51 ₺
EURO 34.98 ₺
STERLIN 40.69 ₺
ALTIN 2,437.23 ₺
BTC 64,361.48 $
ETH 3,150.24 $
BİST 9,716.77

Gençlerbirliği'nin 10 numarası Serdarcan Eralp sabır istedi

Gençlerbirliği 4368
Yayınlama: 9 Eylül 2022 Cuma 09:16 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nin 10 numarası Serdarcan Eralp sabır istedi

Bu sezon göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Gençlerbirliği’nin 10 numaralı oyuncusu Serdarcan Eralp, takım olarak daha iyi seviyeye geleceklerine inandığını belirterek bunun için sabretmek gerektiğini söyledi.   

Bu sezon oynadığı maçlarda kat ettiği mesafe ve atılan gollere yaptığı katkılarla takımın vazgeçilmez oyuncuları listesine adını yazdıran Serdarcan Eralp, takım olarak daha iyi seviyelere geleceklerine inandığını belirtti. Yaşadığı sakatlıklardan ve kadro genişliğinden dolayı geçen sezon fazla forma şansı bulamadığına vurgu yapan başarılı oyuncu, “Geçtiğimiz sezon yaşamış olduğum sakatlıklar ve kadronun bu sezona kıyasla daha geniş olması sebebiyle fazla forma şansı bulamamıştım. Oynama şansı bulduğumda da bunu iyi değerlendirememiştim. Açıkçası kendimi tam anlamıyla motive edememiştim. Fakat bu sezon çok farklı… Birbirini tanıyan, bilen ve altyapıdan bu yana birlikte oynayan bir takım var. Bu takımın ilerleyen haftalarda üzerine koyarak gideceğine ve daha iyi seviyelere geleceğine inanıyorum. Bunun için herkesten biraz sabır bekliyorum. Bir futbolcu bir-iki hafta kötü oynayabilir bu sürekli kötü oynayacak anlamına gelmemeli. Üstünde büyük baskılar olmadıktan ve şartlar oluştuktan sonra futbolcu kendini bulacaktır” ifadesinde bulundu.

DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

Sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Serdarcan Eralp, takım içerisindeki arkadaşlığın da çok üst seviyelerde olduğuna vurgu yaptı. Lig başlamadan önce herkesin umutsuz bakış açısına sahip olduğunu belirten başarılı oyuncu, “Sezon başlamadan önce takım kadrosuna bakıp ve karşılarında genç bir kadroyu görenler, umutsuzluğa kapılıyordu. Ama birbirini tanıyan ve takım içerisindeki arkadaşlığı üst seviyelere çıkarmış, kendine güvenen çalışkan futbolcuları şimdi sahada görünce beklentiler de ona göre artmaya başladı. Sezon başında 'Bu takım maç alamaz’ deniyordu aldık, ‘Bu takım gol atamaz’ deniyordu attık. Daha fazlasını yapacağız” dedi.

TARAFTAR MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ

Maçların taraftarlarla daha güzel olduğunun altını çizen Serdarcan, “Taraftarın yoğun olduğu maçlara çıkmak biz futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı... Oynadığın maçın atmosferi çok farklı oluyor. O yüzden bütün taraftarlarımızı her maç tribünlerde, yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu hafta Tuzlaspor’la oynayacakları maçın zorlu geçeceğini vurgulayan başarılı oyuncu, rakibi çok iyi analiz ettiklerini ve takıma olan güveninin hayli fazla olduğunu belirterek saha avantajını da kullanarak karşılaşmada galip gelen taraf olacaklarına inandığını söyledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme