3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,401.03 ₺
BTC 59,348.50 $
ETH 3,005.00 $
BİST 10,208.65

Gençlerbirliği'ne yeni sponsor

Gençlerbirliği 3355
Yayınlama: 23 Kasım 2023 Perşembe 23:26 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'ne yeni sponsor

2023-2024 sezonunda Gençlerbirliği A takımının giyeceği şortun ön yüzü için sponsor olan Wish Car Rental ile başkent ekibi anlaşma imzaladı. 

2023-2024 sezonunda Gençlerbirliği A takımının giyeceği şortun ön yüzü için güvenilir, güvenlikli, yenilikçi ve müşterisinden yana politikası ile kısa dönemde araç kiralama sektöründe ayrışan ve fark yaratan Wish Car Rental ile başkent ekibi sezon sonuna kadar sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Derekaya ile Wish Car Ankara Şube Müdürü Muratcan Berberoğlu katıldı. 

Gençlerbirliği’ne sponsorlukla vermiş oldukları destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Niyazi Akdaş, “Gençlerbirliği gibi köklü ve büyük bir kulübe vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Öyle umut ediyorum ki bizlerin çabası sizlerin de destekleriyle bu takımı elbirliğiyle yine ait olduğu Süper Lig’e çıkaracağız. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyor desteklerinden ötürü Wish Car Rental’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği gibi 100 yıllık bir kulübe destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Wish Car Rental Ankara Şube Müdürü Muratcan Berberoğlu ise “Gençlerbirliği, Ankara’nın ve Türk futbolunun en köklü kulüplerinden birisi. Böylesine köklü ve markalaşmış bir kulübe, sponsor olarak destek vermek, açıkçası bizleri de gururlandırıyor. Umarım bu sponsorluk anlaşması her iki taraf için de hayırlı olur.” ifadesinde bulundu. 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme