29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.40 ₺
EURO 35.11 ₺
STERLIN 41.07 ₺
ALTIN 2,326.88 ₺
BTC 70,372.27 $
ETH 3,552.02 $
BİST 9,117.08
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Gençlerbirliği’nden Sponsorluk Anlaşması!

Gençlerbirliği 5157
Yayınlama: 31 Ekim 2022 Pazartesi 18:31 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği’nden Sponsorluk Anlaşması!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, forma göğüs reklamı için “Kutup Şirketler Grubu”, futbol akademisi için ise “Nex Teknoloji” firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Gençlerbirliği, forma göğüs reklamı için elektronik ve beyaz eşya sektörünün öncülerinden “Kutup Şirketler Grubu” ve altyapı için ise güvenlik, network ve veri yedekleme çözümlerinin güçlü isimlerinden “Nex Teknoloji” ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan sponsorluk anlaşmasında Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sinan Aydın, Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkan Osman Sungur, Kutup Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kızılmeşe ve Serhan Kızılmeşe ile Nex Teknoloji Şirketi adına Genel Müdür Adem Becerikli yer aldı.    

AKDAŞ, “GENÇLERBİRLİĞİ’MİZİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sponsorluklardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş “Göreve geldiğimiz günden bu tarafa Gençlerbirliği’mizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sponsorluklarla bizlerin yanında olduklarını gösteren değerli şirketlere camiamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerbirliği’nin Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkanı Osman Sungur ise; “Ankara’dan çıkıp Türkiye’ye mal olmuş iki değerli markanın Gençlerbirliği’nde buluşması bizler için mutluluk verici. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

KIZILMEŞE, “ANKARA’NIN İKİ DEĞERLİ MARKASINI BİR ARAYA GETİRDİK”

Cumhuriyet’in 99’uncu, Gençlerbirliği’nin ise 100’üncü yılında Ankara merkezli bir şirket olarak Gençlerbirliği’nin yanında yer almak istediklerini belirten Kutup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kızılmeşe, “Gençlerbirliği, Ankara’nın sportif markalarından en önemlilerinden ve en değerlilerinden birisi olduğu için Kutup Şirketler Grubu olarak sponsor olmak istedik. Ankara’nın iki değerli markasını bir araya getirdik. Umarım güzel ve değerli bir birliktelik olur” ifadesinde bulundu.

BECERİKLİ, “AMACIMIZ SPOR CAMİASINA YETİŞECEK GENÇLERE DESTEK OLMAK”

Gençlerbirliği altyapısına yaptığı sponsorlukla genç sporcuların, spor hayatlarında bir adım daha ileri atmalarına öncülük etmeyi amaçladıklarını söyleyen Nex Teknoloji Genel Müdürü Adem Becerikli, “Burada önemli olan reklam değil pek tabii. Bizim için en önemlisi, kendi sektörümüzde yetiştirdiğimiz gençler gibi ülkemizde spor camiasına yetişek gençlere de destek olmak amacıyla bu sponsorluk anlaşmasını yaptık. Ulu Önder Atatürk de spora ve sporcuya büyük önem vermiş ve her daim desteklemiştir. Atatürk’ün izinden giden girişimciler olarak, eğer geleceğimizi gençlere bağlıyorsak bu gençlerin kötü bağımlılıklardan kurtulup spor gibi güzel bağımlılıklar edinmelerini sağlamak zorundayız. Şirket olarak sosyal sorumluluk kapsamında, gelirimizin belli bir bölümünü bu tarz projelere destek amacıyla ayırdık. Bu tarz desteklerin diğer şirketlere de örnek olması arzusundayım” şeklinde konuştu.  

İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme