26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,443.11 ₺
BTC 64,352.49 $
ETH 3,146.01 $
BİST 9,716.77

Gençlerbirliği'nde zorlu maç için öğrencilere kapıları açtı

Gençlerbirliği 3811
Yayınlama: 9 Aralık 2022 Cuma 09:27 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde zorlu maç için öğrencilere kapıları açtı

Spor Toto 1. Lig’de zor günlerden geçen Gençlerbirliği’nde, yönetim bir yandan ekonomik sıkıntıyı aşabilmek için başta Arda Güler transferinden alınacak pay konusunda Fenerbahçe ile temaslarını sıklaştırırken, diğer yandan da pazar günü oynanacak kritik Erzurumspor FK maçına yönelik çalışmalar yürütüyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği mali kriterlere uygunluk konusunda sorunlar yaşadığı için ulusal lisans alamayan ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalan Gençlerbirliği’nın yanı sıra hem Spor Toto 1. Lig’den hem de Süper Lig’den bazı kulüplerin benzer sıkıntıyı çektiği, TFF’nin eksiklerin tamamlanması için kulüplere daha önce Kasım ayı sonuna kadar verdiği süreyi yeniden uzattığına dair iddialar, kırmızı-siyahlıların içine düştüğü durumun vahametini ortaya koyuyor. · 

Saha dışında sorunlarla boğuşan Gençlerbirliği’nin saha içi performansı da iç karartıcı. Ligde 16 hafta geride kalırken 15 maç oynayan kırmızı-siyahlılar, 7 puanla sondan ikinci basamakta. 13 haftadır galip gelemeyen ve 4 haftadır puan alamayan başkent ekibi, pazar günü erken final niteliğinde kritik bir maça çıkacak. 

Kırmızı-siyahlılar, 14 puana sahip ve tehlike hattının hemen bir basamak üzerinde 15. sırada yer alan Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Beştepe cephesi, hem uzun süren galibiyet hasretini dindirmek hem de gelecek adına bir umut ışığı yakabilmek için kendi sahasında mutlak kazanmayı hedefliyor. 

11 Aralık Pazar günü Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak zorlu ve önemli mücadele öncesinde kırmızı-siyahlı yönetim, tribüne daha fazla taraftar çekebilmek için biradım attı. Kulüp açıklamasında, “Oynayacağımız karşılaşmaya, yüreği Gençlerbirliği sevgisi ve Ankara sevdasıyla dolu tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” çağrısı yapıldı. 

Bilgilendirmede, “Passolig şartlarını yerine getiren ve öğrenci kimlik kartlarını ibraz eden tüm öğrencilerimize, 11 Aralık Pazar günü, Eryaman Stadyumu Passolig gişelerinden Gençlerbirliği-Erzurumspor FK maç bileti yüklemesi ücretsiz olarak yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Biletler satışa çıktı

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği- Erzurumspor FK müzasabakısının biletleri satışa çıktı. 

Kırmızı-siyahlı yönetim, bilet fiyatlarını; VIP B Blok 100 TL, Batı Tribünü Sağ-Sol Kapalı 25 TL, Doğu Tribünü Maraton 20 TL ve Güney Kale Arkası 15 TL olarak belirledi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme