25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,424.23 ₺
BTC 64,274.24 $
ETH 3,150.44 $
BİST 9,722.09

Gençlerbirliği'nde üyelerden kongreye boykot

Gençlerbirliği 4529
Yayınlama: 24 Eylül 2022 Cumartesi 20:21 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde üyelerden kongreye boykot

Gençlerbirliği'nde yarın yapılacak ve eski başkanlardan Niyazi Akdaş'ın tek liste ile seçime girmesi beklenen olağanüstü kongreyi bazı üyeler boykot etmeye hazırlanıyor.

Sosyal medyada '#BizDeYokuz' etiketi ile başlatılan kampanyada Niyazi Akdaş, darbe, yalan, kukla yönetim seçtirme, şeffaf olmama gibi bir çok konuda eleştiriliyor.

İşte o bildiri...

DARBELERIN VE YALANLARIN İÇİNDE  #BizDeYokuz 

10 Haziran 2021'de tüm camianın ortak adayı olarak seçilen ve 5 Haziran 2022'de tek aday olarak üç yıllığına yeniden başkan seçilen Niyazi Akdaş'ı yarın dördüncü kez başkan olarak seçeceğiz. Bir yıl üç ay gibi bir süre içinde dördüncü kez kongre kazanan Niyazi Akdaş'ı kutlarız. 

5 Haziran 2022'de seçtiğimiz başkan, sırasıyla önce kendi belirlediği kukla yönetimini seçtirdi, ardından kendi kukla yönetimine yaptığı darbe sonucu yarın yeniden başkan olarak kendini seçtirecek. 

Tartışmalı bir sezonu geride bıraksak da sadece bu üç aylık süreci, 10 Haziran 2021 günü kongre konuşmasını dinlediğimiz Niyazi Akdaş'a anlatsak, her Gençlerbirlikli gibi onun da o gün, bu sürecin sorumlularına ateş püsküreceğine adımız gibi eminiz. 

Ancak üzülerek söylemeliyiz ki bu bir yıllık süreç ve bu bir yıllık süreçteki iktidar deneyimi, Gençlerbirliği sevdasından şüphemiz olmayan kişilere "bahane bulma", bulunulan konum için "yalan söyleme" meziyeti kazandırdı. 

Eleştiriyi hainlikle eş tutan, uyarıları karşı tarafın düşmanlığına indirgeyen, daha önce defalarca söz verilen şeffaflık talebini art niyetli olmayla bir tutan anlayışınız üzülerek söylemeliyiz ki lanet okuduğunuz Gençlerbirliği dönemlerini mumla aratacak çiğlikte. 

Futbolcuların basın ve taraftar önüne kişisel çıkarlar için atıldığı, kulüp teknik direktörünün yalnızlaştırıldığı, kulüp içi işleyişin bir arkadaş grubuna teslim edildiği, kongre koridorlarının yalanlara ve kirli pazarlıklara teslim edildiği, her kongre kürsüsünde birbiriyle çelişen vaatlerin büyük alkışlarla karşılandığı, Gençlerbirliği'ni sevmenin kişileri sevmeyle ilişkilendirildiği bir ortamda bizimle bu kaygıları taşıyan tüm Gençlerbirlikliler gibi #BizDeYokuz 

Tüm iyi niyetimizle yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş ve yakınlarını kutlarız. Vaat edecekleri ya da etmeyecekleri her şeyin sonunda Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getirmeleri için çabalayacaklarından emin olduğumuzu ve bu yolculukta tüm camia gibi bizim de yanlarında olduklarımızı söylememize gerek yok. 

Şu an çok daha hakim oldukları zorlu görevde tek tek hepsine başarılar diliyoruz. Sizin başarınız, bu karanlık tünelden çıkış için hepimizin başarısı olacak. 

Gençlerbirliği'ni, kulübe verdiği kur korumalı parasından, kulüp içinde oturacağı koltuktan, kulüp içinde kendine açacağı alandan, tribünden izlediği futbolcularla aynı koridorda yürümekten çok daha fazla seven Gençlerbirlikliler olarak sesimiz, gücümüz, maddi-manevi elimizden gelen her şey sahada ter döken futbolcularımızın, iyi niyetle Gençlerbirliği'ne bir kum tanesi de olsa taşıyan yöneticilerimizin yanında olacak. 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme