16 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.84 ₺
ALTIN 2,471.17 ₺
BTC 66,072.10 $
ETH 3,020.79 $
BİST 10,158.63

Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu'dan buruk galibiyet açıklaması

Gençlerbirliği 3584
Yayınlama: 24 Ekim 2023 Salı 07:28 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu'dan buruk galibiyet açıklaması

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Altay karşılaşmasının ardından, "Maç daha erken de kopabilirdi. Ama sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın katkısıyla güzel, iyi bir mücadeleyle net bir skorla galip geldik" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Altay'ı 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, açıklamasının başında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının son bulması temennisini yeniledi. Müsabakanın kolay geçmeyeceğini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını dile getiren Teknik Direktör Kaloğlu, "Altay, bildiğim direnç gösteren, mücadele eden, koşan bir takım. Geçen sezon ben Altay'ın hocasıydım, güzel işler yaptık. Play-off sınırına kadar gelmiştik. O yüzden oyuncularıma çok dikkatli olması konusunda çok uyardım. Ona göre stratejik çalışmalar yaptık. Maçın içinde de erken gol bulduk. Aslında ikinci golü bulacağımız pozisyonlar da oldu. Açıkçası orada bulabilseydik belki maç daha erken de kopabilirdi. Ama sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın katkısıyla güzel, iyi bir mücadeleyle net bir skorla galip geldik" değerlendirmesinde bulundu.

"Yalnızlar hep de yalnız kaldılar"

Maç sonucunda bir tarafın mutlu bir tarafımda üzüntülü olduğunu belirten Kaloğlu, "Ben Altay'da Sinan Kaloğlu oldum. Özellikle Altay Kulübü'nün içinde bulunduğu durum çok üzücü. Altaylı futbolcu kardeşlerimi de tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Çok karakterli bir gruba sahipler. Hepsi pırlanta gibi insan ve yüreklerini, karakterlerini sahaya koyuyorlar. Ama yalnızlar hep de yalnız kaldılar. Geçen sene de biz de yalnızdık onlara bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum, inşallah iyi sonuçlarda alırlar" dedi.

"Rakibin kim olduğunun bir önemi yok"

Her hafta iyi ilerleme sağladıklarını aktaran Kaloğlu, "Oyuncularımı hep bunu söylüyorum. Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Rakibin kim olduğunun bir önemi yok. Kazanmak için çıkıyoruz, kazanmaya devam etmeye de çalışacağız. Taraftarlarımıza gelirsek bizi hiç yalnız bırakmıyorlar onlara. Buradan ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten onların enerjisini, sevgisini derinden hissediyoruz ama Ankara'nın da biraz daha bize destek olmasını diliyoruz. Tribünlerin daha dolu olmasını istiyoruz. Çünkü çok daha büyük bütçeli takımlara karşı mücadele ediyoruz, iyi skorlar alıyoruz, iyi oyunlar oynuyoruz. Bunu devam etmek istiyoruz. O yüzden herkesin desteğine de ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Schaocong Wu'nun kırmızı kart cezasının bittiğini ama Çin Milli Takımı'nda arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeni ile kadroya alınmadığını dile getiren Kaloğlu, Oltan Karakullukçu'nun da sakatlığı nedeni ile oyuna alınmadığını söyledi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme