3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.37 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.71 ₺
ALTIN 2,393.46 ₺
BTC 59,355.81 $
ETH 2,981.11 $
BİST 10,267.27

Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş'tan Erzurumspor FK'ya cevap

Gençlerbirliği 3620
Yayınlama: 9 Mayıs 2023 Salı 14:48 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş'tan Erzurumspor FK'ya cevap

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş hafta sonunda yendikleri Erzurumspor FK'nin sosyal medya paylaşımlarına cevap verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda, Erzurumspor FK’yla oynadığımız ve galip ayrıldığımız karşılaşma sonrası, rakibimiz Erzurumspor FK’nın sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu mesnetsizce ve bir camiaya yakışmayacak paylaşımlarını üzülerek takip etmiş bulunmaktayız.  

Adı her zaman centilmenlikle anılan ve Türkiye'de ödülleri verildiği zaman en çok fair-play ödülü olan ve kurulduğu günden bugüne tek bir dernekle, devşirilmeden yaşayan 100 yıllık çınarımızın çekilmeye çalışıldığı iklim tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır. Kurulduğu günden bugüne adı herhangi bir çirkinlikle anılmayan kulübümüzün, Türk sporuna örnek olduğu sayısız başarıdan biri de altyapı hamlesidir.

Türkiye'de faal olan kulüplere altyapının önemini anlatmak için ‘Altyapı Akademileri Projesi’ kapsamında yurdun her sathını gezen TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetiminin ziyareti, sadece kulübümüze değil Ankara’da faaliyet gösteren Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig kulüplerine olduğu kamuoyunca bilinmekteyken; olayın kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için kılıf olarak kullanılması yine kamuoyunun vicdanına bırakılacak bir başka konudur. Nitekim bu ziyaret sonunda da TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’nin ifade ettiği gibi kulübümüz istenilen kriterlerin çok çok üstünde bir altyapıya sahip olduğu görülmüş ve teşekkür edilmiştir. 

Gençlerbirliği camiası olarak bizler, futbolun sahada oynanan bir spor olarak kalması konusunda her zaman olduğu gibi bugün de aynı yerdeyiz. 100 yıllık camiamızın bu sezon yaşadığı haksızlıklar bilinmekteyken çekilmeye çalışıldığı yere düşmeyeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla duyurmak isteriz.

Niyazi AKDAŞ
Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme