3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.36 ₺
EURO 34.89 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,386.56 ₺
BTC 61,673.01 $
ETH 3,065.44 $
BİST 10,276.88

Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş'ın istifa mektubu paylaşıldı

Gençlerbirliği 3579
Yayınlama: 12 Haziran 2023 Pazartesi 22:15 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş'ın istifa mektubu paylaşıldı

Gençlerbirliği'nde bugün başkanlık görevinden ayrılan Niyazi Akdaş'ın istifa mektubu yayınlandı.

İşte o mektup:

Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kuruluna

İki sezondur zor şartlarda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi manen ve maddeten elimden geldiği kadar çabalayarak sürdürmeye çalıştım kısmen başarılı da oldum. Taraftarımıza söz verdiğim gibi bu takım ligden düşer denmesine rağmen ligde tutmayı başardık. İlk yarı 7 puan alıp ikinci yarı 31 puan alarak ligde kalan tarihte başka bir kulüp yoktur. Görev yaptığım süre zarfında hatalarımız tabi ki oldu ama bu zor şartlar altında hata yapmamak da mümkün değildi. Bugünden itibaren üzülerek bu onurlu görevime son verme kararı aldım.

Bu karar, Başkan olmak arzusunda olan arkadaşlarımızın önünü açacaktır. Önümüzde yapılacak olan seçimli genel kurulda şirketleşme ve borçlanma yetkisinin alınması ve tüzük tadilatının yapılması gerekmektedir. Ben Başkanlık yaptığım bu dönemde bütün çabalarıma rağmen camiamızı birleştirmeye muvaffak olamadım. İnşallah bundan sonra gelecek yönetim bunu başarır.

Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, idareciler, futbolcular ve kulüp çalışanları haklarınızı helal ediniz benim sizlere hakkım geçtiyse helal olsun. Sizleri herhangi bir şekilde kırdıysam beni affediniz.

Sevgi ve saygılarımla…

Niyazi AKDAŞ

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme