25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.51 ₺
EURO 34.97 ₺
STERLIN 40.72 ₺
ALTIN 2,430.23 ₺
BTC 63,839.47 $
ETH 3,106.05 $
BİST 9,803.24

Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin'den "Destek şart"

Gençlerbirliği 4731
Yayınlama: 20 Ağustos 2022 Cumartesi 09:56 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin'den

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Metin Diyadin ise Bolu'ya zorlu bir maç oynayacaklarını bilerek geldiklerini dile getirdi.

Boluspor'un ciddi transferler yaptığını anımsatan Diyadin, "Biz de bunun tam aksine, geçen yıl devre arasından beri süregelen transfer yasağımız var. Transfer yasağımız olmasına rağmen geçen yılki kadrodan 7-8 oyuncunun gitmesine de müsaade edildi. Transferi açıp daha güçlü, yukarılara hedef koyan kulüp bir takım için konuşmuştuk. Verilen sözler böyleydi. Ancak hem oyuncularımız gitti, hem transfer yasağı henüz açılmadı." dedi.

Diyadin, kendi yetiştiği ve büyüdüğü kulüp olan Gençlerbirliği için mücadele ettiklerine vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Oyuncularıma beraber bu mücadeleyi veriyoruz. Hem formamıza, hem kulübümüze aidiyet duygusunu gösteriyoruz. Bugünkü maçta da tekrar her şeylerini ortaya koydular. Oyun disiplinimize, şablonumuza bağlı kalarak çok farklı kazanacağımız bir maçı 2-1 tamamladık. Bu bizim için mutluluk verici. Çocukları ayrıca tebrik ediyorum. Ligin ilk 2 haftasında belki en çok koşan en çok mücadele eden takımız. Tecrübesiz bir takımız. Maçı daha önce koparabilirdik. Koparmamız gerekiyordu. Ama bu tecrübe maalesef bizde yok. Biraz oynadıkça olacak. Lig başlangıcı olarak bu şartlarda ilk 2 maçta 4 puan iyi bir puan."

Ligin daha başında olduklarını ve takımların da henüz kendisini göstermediğini de ifade eden Diyadin, "Takımların oturması 6-7. haftayı buluyor. Ama başlangıçlar önemli. Hedeflerini özellikle yukarı koyanlar için başlangıçlar ve alınan seri galibiyetler önemlidir. Bizim içinse mevcut durumda böyle bir giriş puanı almak ayrıca bir önemli." dedi.

Diyadin "Lig başlangıcı olarak bu şartlarda ilk iki maçta 4 puan iyi bir puan. Ancak sakatlıklar olacak, kart cezalıları olacak. Böyle durumlara düştüğümüz zaman da taşıyacak bir durumuz yok. O yüzden transfer yasağının kaldırılmasını, transfer yapılmasını bekliyorum. Gençlerbirliği yüz yıllık biz kulüp. En azından bu zorlu dönemde bu ligde ayakta kalması çok önemli. Herkes benim ve oyuncularım gibi bu sorumluluğu alması gerekiyor. Verilen sözlerin de tutulmasını bekliyorum. Alınan puanlar bizi transfer yasağı ile ilgili başka beklentilere sokmasın" diye konuştu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme