25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,424.23 ₺
BTC 64,274.24 $
ETH 3,150.44 $
BİST 9,722.09

Gençlerbirliği'nde kongre günü... Açıklamasa da tek aday Niyazi Akdaş

Gençlerbirliği 5090
Yayınlama: 25 Eylül 2022 Pazar 09:09 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde kongre günü... Açıklamasa da tek aday Niyazi Akdaş

Gençlerbirliği'nde, son dönemde alışkanlık haline gelen olağanüstü genel kurulun toplanması girişimi, bugün bir kez daha gerçekleşecek. 

18 Eylül’de yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre, bugün çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü içindeki Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda toplanacak genel kurul saat 10.00’da başlayacak.

Başkent temsilcisi daha önce, 5 Haziran ve 31 Temmuz’da iki kez olağanüstü genel kurul yapmıştı. Son genel kurulda başkanlığa seçilen Talip Çankırı ve ekibi, mevcut transfer yasağını kaldırma ve kulübe maddi kaynak oluşturma girişimlerinden sonuç alamayınca, yeniden olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştı.

EKONOMİSİ GÜÇLÜ BİR YÖNETİM

31 Temmuz’daki kongrede aday olmayan Niyazi Akdaş, yaklaşık 2 aylık aranın ardından yeniden başkanlığa dönmeye hazırlanıyor. Bir süredir bazı isimlerle temasa geçen ve liste çalışmaları yapan Akdaş’ın tek aday olarak seçime gireceği belirtiliyor. 

Akdaş’ın öncelikli planı ekonomisi güçlü bir yönetim oluşturmak. Bunun için de listesine parasal anlamda önemli destek sağlayacağı isimleri almaya dönük bir çalışma yürütüyor. Bu doğrultuda, ilk etapta 3’er milyon TL verebilecek isimleri listesine yazmayı düşünüyor.

Akdaş’ın yeni listesinde; Arif Ölmez, Talip Çankırı, Kadir Kudret Hatipoğlu, Şahap Yaralı ve Ahmet Can Bölünmez gibi mevcut yönetimdeki isimlerin yer almayacağı, Mehmet Soylu ve Kubilay Güvenç gibi Akdaş yönetiminde yer alan isimlerin yeniden yönetime gireceği konuşluyor. 

Kavaklıdere Spor Kulübü Başkanı Fatih Cürebal’ın da listede olacağı belirtiliyor.

Genel kurulda yeni başkan ve yönetim kurulu belirlenirken, yönetime borçlanma yetkisinin verilmesi de delegelerin onayına sunulacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme