14 Mayıs 2024 Salı
ads
DOLAR 32.27 ₺
EURO 34.86 ₺
STERLIN 40.46 ₺
ALTIN 2,423.58 ₺
BTC 62,755.88 $
ETH 2,941.24 $
BİST 10,055.98

Gençlerbirliği'nde İsmet Beltan bu kez Cizre'de gönülleri feth etti

Gençlerbirliği 4631
Yayınlama: 9 Aralık 2023 Cumartesi 12:12 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde İsmet Beltan bu kez Cizre'de gönülleri feth etti

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde görev yapan bir öğretmen ve öğrencilerine 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde forma hediye etti.

Ankara'da yaptığı organizasyonlarla taraflı tarafsız herkesi beğenisini kazanan Gençlerbirliği bu kez Cizre'de gönüllere girdi.

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Şehit Sait Atak İlkokulu'nda görev yapan İngilizce Öğretmeni Gökhan Bargan'ın çağrısını karşılıksız bırakmadı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü  kendisine ve öğrencilerine Gençlerbirliği forması hediye ederek kutladı.

İsmet Beltan'ın Şırnak'taki İngilizce öğretmenine ve öğrencilere hediye ettiği formalar büyük bir sevince neden oldu. Gençlerbirliği formasını üzerine giyen öğrenciler mutlulukla, “Kırmızı - kara, Gençlerbirliği - Ankara” şeklinde tezahüratta bulundular.

İngilizce Öğretmeni Gökhan Bargan, İsmet Beltan'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en güzel şekilde kutladığını ifade ederek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bulundu.

İngilizce Öğretmeni Bargan, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Başkan İsmet Beltan, 24 Kasım Öğretmenler gününde, öğretmenler günümü en güzel şekilde kutladı. Kendisine çok teşekkür ederim.

Öğrencilerimin mutluluğu için bizlere Gençlerbirliği formaları gönderen Gençlerbirliği ailesine, Cizre, Şırnak'tan selamlar. Çok teşekkür ederiz."

Bargan ayrıca Gençlerbirliği Yöneticisi İsmet Beltan'ı Şehit Sait Atak İlkokulu'nda ağırlamaktan gurur duyacaklarını sözlerine ekledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme