10 Haziran 2025 Salı
DOLAR 39.22 ₺
EURO 44.88 ₺
STERLIN 53.08 ₺
G.ALTIN 4,206.23 ₺
BTC 109,811.19 $
ETH 2,709.77 $
BİST 9,660.11
ANKARAAz bulutlu
30°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Gençlerbirliği'nde bir kampanya daha

Gençlerbirliği 3676
Yayınlama: 2 Ekim 2023 Pazartesi 21:03 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde bir kampanya daha

Gençlerbirliği'nde yaptığı kampanyalarla taraftar sayısını her geçen gün arttıran İsmet Beltan yeni bir kampanya daha düzenleyecek.

İsmet Beltan Başkan Niyazi Akdaş ile görüşüp 7-14 yaş arasındaki çocukların kombinelerini 250 liraya indireceklerini ve forma hediye edeceklerini ifade etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmet Beltan "Büyük Gençlerbirliği Ailesi, Hepinize güzel bir hafta diliyorum ve bir haber vermek istiyorum.

Başkanımız Niyazi Akdaş Bey ile bir araya geleceğim. Başkanımızın da onayı ve izni ile 7-14 yaş arasındaki tüm çocukların kombine bilet ücretlerinin 250 TL olarak güncellenmesi için gerekli adımları atacağız.

Bununla da yetinmeyeceğiz. Kombine alan her evladımıza bir forma da bizden hediye! Çocuklarımız gülsün, Gençlerbirliği sevgisinin aşısını alsın, uzak şehirlerin değil kendi evlerinin yuvalarının takımını desteklesin.

Başka bir muradımız yoktur. Müjdeli haberi yakında resmî hesabımızdan duyurmak dileğiyle. Çocuklarımız, taraftarımız, takımımız için elini taşın altına koymaktan hiç çekinmeyen başkanımıza ve tüm camiamıza sonsuz teşekkürlerle…" ifadelerini kullandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html