25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.52 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,435.87 ₺
BTC 63,719.63 $
ETH 3,118.90 $
BİST 9,766.76

Gençlerbirliği'nde Arif Ölmez çekildi mi yoksa üstü çizildi mi?

Gençlerbirliği 4487
Yayınlama: 21 Eylül 2022 Çarşamba 23:04 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Arif Ölmez çekildi mi yoksa üstü çizildi mi?

Gençlerbirliği'nde Arif Ölmez'in pazar günü yapılacak olağanüstü kongrede yönetime girmek istemediği şok etkisi yarattı.

Gedikli başkanvekili Arif Ölmez, yönetici arkadaşlarına whatsapp grubunda yeni dönmde yönetimde yer almayacağını açıkladı.

Yaklaşık 16 yıllık yöneticiliğinin son bölümlerinde  başkan vekili olarak görev yapan Arif Ölmez kulüp içinde en tartışılan isimdi.

Niyazi Akdaş'ın seçildiği son kongrede Arif Ölmez'in 160'ın üzerinde kongre üyesi tarafından üzeri çizilmesine rağmen başkan vekili seçilmesi herkesi rahatsız etmişti.

Pazar günü yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olmasına kesin gözü ile bakılan Niyazi Akdaş'ın Arif Ölmez rahatsızlığını uzun süredir dillendirdiği biliniyordu.

Hatta Niyazi Akdaş, Arif Ölmez'i bir daha yönetime almayacağını en yakın çevresine söylemesine rağmen bilinmeyen neden veya nedenlerle bu kararını yaşama geçirmemişti.

Arif Ölmez'i Niyazi Akdaş sildi

Her ne kadar Arif Ölmez'in yeni yönetimde yer almama kararını kendisinin aldığını ifade etse de Niyazi Akdaş'ın zaten kendisini sildiğini ve kesinlikle yönetime almayacağını söylediğini herkes biliyor.

Bugün yapılan Niyazi Akdaş-Arif Ölmez görüşmesinde de Niyazi Akdaş'ın 160'ın üzerinde çizik yemesini gerekçe göstererek yeni dönemde kendisini yönetimde düşünmediğini söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine Arif Ölmez'in yakın yönetimdeki arkadaşlarına mesaj atarak yeni yönetimde yer almayacağını açıkladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme