5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,773.00 ₺
BTC 92,342.34 $
ETH 3,163.09 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği’nde Ali Ekber Düzgün'den transfer açıklaması

    Gençlerbirliği 3681
    Yayınlama: 24 Eylül 2025 Çarşamba 14:28 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği’nin eski sportif direktörü Ali Ekber Düzgün, görev süresinde yapılan transferlerin 9 kişilik bir ekiple gerçekleştirildiğini açıkladı.

    Gençlerbirliği’nde Ali Ekber Düzgün'den transfer açıklaması

    Trendyol Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nden ayrılan eski sportif direktör Ali Ekber Düzgün, görev süresinde gerçekleştirilen transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Düzgün, transfer süreçlerinin 9 kişilik bir ekiple yürütüldüğünü belirtti.

    Gençlerbirliği’ne uzun yıllar hizmet ettiğini hatırlatan Düzgün, kulüp kültürünü yakından bildiğini ifade ederek, “Gençlerbirliği kültürü benim için sadece bir slogan değil, yıllarca içinde yaşadığım bir değer. Süper Lig’e yükselme başarısının parçası olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

    Başkan Osman Sungur’un da daha önce dile getirdiği gibi, transfer çalışmalarında yönetim, teknik ekip ve futbolcu izleme ekibinin ortak hareket ettiğini söyleyen Düzgün, sürecin şeffaf şekilde ilerlediğini vurguladı.

    Transferlerin gecikmesine dair eleştirilere de değinen Düzgün, kulübün çıkarlarını korumak adına bazı detaylara girmediğini belirtti. Özellikle Adama Traore’nin transferinin kısa sürede kulübe ekonomik katkı sağladığını, Onyekuru, Koita, Goutas ve Thalisson’un da hem sahada hem transferde değer yaratacağına inandığını dile getirdi.

    Görevden ayrılmasına rağmen Gençlerbirliği’nin başarısı için temennilerini paylaşan Düzgün, kulübe hizmet eden herkese teşekkür ederek açıklamasını noktaladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html