5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.81 ₺
G.ALTIN 5,792.73 ₺
BTC 92,348.42 $
ETH 3,163.30 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği top başı yaptı

    Gençlerbirliği 3912
    Yayınlama: 20 Eylül 2022 Salı 21:49 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği top başı yaptı

    Gençlerbirliği’nde, Denizlispor karşılaşmasında forma şansı bulamayan ve kısa süreli oynayan oyuncular bugün antrenman yaptı.

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara ve ligin 7. haftasında bay olması nedeniyle 3 hafta maç oynamayacak olan başkent ekibi, Denizlispor maçının ardından 4 gün izne çıktı. Denizlispor maçında forma şansı bulamayan ve kısa süreli oynayan oyuncular ise 2 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başladı.

    Kulüp antrenörlerinden Medet Coşkun yönetiminde oyuncular, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Antrenmanın ikinci bölümünde 2 set halinde dayanıklılık koşusu yapan kırmızı-siyahlı ekip, dar alanda çift kale maçla çalışmaları sonlandırdı.

    Diğer yandan tedavisi devam eden takım kaptanlarından Muhammed Bayır takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde bireysel antrenman yaptı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html