28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,739.07 $
ETH 3,321.06 $
BİST 9,915.62

Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri, Sinan Kaloğlu’yla bir araya geldi

Gençlerbirliği 3299
Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma 21:03 Kaynak: Haber Merkezi

Bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin öğrencileri, Sinan Kaloğlu’nun katıldığı kariyer gününde bir araya geldi.

Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri, Sinan Kaloğlu’yla bir araya geldi

Bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin öğrencileri, kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Sinan Kaloğlu’nun katıldığı kariyer gününde bir araya geldi.

Bu yıl 25 öğrenciyle eğitim-öğretim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin belli periyodlarla düzenlediği kariyer günlerinin konuğu, kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde düzenlenen kariyer gününde Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumluluğu ve Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürlüğü görevlerini yürüten Seçkin Topçu da katıldı.

Yaklaşık olarak 1 saat süren söyleşide Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. İyi bir kariyer planlaması ve profesyonellik anlamında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Teknik Direktör Kaloğlu, doğru beslenme, sıkı çalışma ve disiplinin önemine vurgu yaptı.

Kendisinin her fırsatta genç oyunculara şans verdiğini söyleyen Kaloğlu; “Gençlerbirliği Spor Lisesi sizler için çok büyük bir şans, burada önce eğitiminizi devam ettirip kendinizi geliştirip daha sonrasında sahada yüzde yüzünü veren oyuncular olmanızı istiyorum” dedi.

Kariyer günü, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme