1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.66 ₺
ALTIN 2,400.50 ₺
BTC 58,008.66 $
ETH 2,917.82 $
BİST 10,045.74

Gençlerbirliği'nde Bünyamin Gezer kariyer günlerinin konuğu oldu

Gençlerbirliği 3251
Yayınlama: 18 Nisan 2024 Perşembe 17:09 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde Bünyamin Gezer kariyer günlerinin konuğu oldu

Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin belirli aralıklarla düzenlediği kariyer günleri programının konuğu eski hakem, yorumcu Bünyamin Gezer oldu.

Eğitim-öğretim hayatına bu yıl başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin belli aralıklarla yaptığı kariyer günlerinin konuğu eski hakem, yorumcu Bünyamin Gezer oldu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde düzenlenen kariyer gününe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Destek Sportif A.Ş. ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş, Basın Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumluluğu ve Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürlüğü görevlerini yürüten Seçkin Topçu da kariyer gününde yer aldı.

Bünyamin Gezer ve spor lisesi öğrencileri arasında yapılan söyleşide sporcu-hakem ilişkileri ele alınırken, hakemlik anıları ve spor geçmişinden örnekler veren Gezer, öğrencilere öncelikli olarak ahlaklı sporcular olmaları gerektiği vurgusunu yaptı.

Ziyaret sonunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Bünyamin Gezer’e arkasında adı ve soyadının yer aldığı 06 numaralı Gençlerbirliği formasından takdim etti.
Kariyer günü, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme