20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.24 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 63,641.06 $
ETH 3,044.32 $
BİST 9,693.46

Gençlerbirliği moral yemeğinde buluştu

Gençlerbirliği 3249
Yayınlama: 12 Ağustos 2022 Cuma 00:13 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği moral yemeğinde buluştu

Gençlerbirliği’nde yönetim ve futbolcular, Altınordu maçı öncesi moral yemeğinde bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi.

Sezonun ilk haftasında Altınordu’yla karşılaşacak olan başkentin Spor Toto 1. Lig’deki temsilcisi Gençlerbirliği, maç öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Başkent ekibinde Kulüp Başkanı Talip Çankırı, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik ekip ve destek ekibi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) alanı içerisinde bulunan Kaşıbeyaz Restaurant’ta buluştu. Yenilen akşam yemeğinde Kulüp Başkanı Talip Çankırı, futbolculara hitaben konuştu.

Ligin en genç kadrolarından birine sahip olduklarını belirten Gençlerbirliği Başkanı Çankırı, “Sizlere sonuna kadar güveniyorum. Yönetimimizle birlikte gece gündüz demeden transfer tahtasını açmak için uğraş veriyoruz. Sizin aklınız sahada olsun sadece saha içerisine odaklanın onun haricinde başka bir şey düşünmeyin. Bizler üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Karda-kışta, yağmurda-çamurda daima sizlerin yanında olacağız ve Gençlerbirliği’ni eski güzel günlerine yeniden hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Çok genç ve karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını söyleyen Teknik Direktör Metin Diyadin ise önceki sezon yapılan hataların tekrarlanmamasını umut ettiğini ve yönetimin bu işin üstesinden geleceğine inandığını belirtti.

Takım kaptanlarından Muhammed Bayır ve futbolculardan Aksel Aktaş da taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcu ve çalışanıyla tüm camia bir araya gelirse başarının kendileri için çok uzakta olmadığına vurgu yaptı.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği moral yemeği, Kaşıbeyaz Restaurant önünde çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme