9 Ağustos 2026 Pazar

Gençlerbirliği eski yöneticisi Emre Gökdemir’den flaş çıkış

Gençlerbirliği
Yayınlama: 20 Şubat 2024 Salı 16:55 Editör:

Gençlerbirliği'nde bir dönem Niyazi Akdaş başkanlığındaki yönetimde görev yapan Emre Gökdemir'den flaş bir hamle geldi.

Gençlerbirliği’nde bir dönem Niyazi Akdaş başkanlığındaki yönetimde görev yapan Emre Gökdemir’den flaş bir hamle geldi.

Niyazi Akdaş’ın istifasından bir süre sonra genel kurulu kararı alan Gençlerbirliği’nde yeni yönetim çalışmaları devam ediyor

Gelir Getirici Projeler ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Emre Gökdemir’den genel kurul çalışmaları sürerken flaş açıklamalar yaptı.

{#advert}

Emre Gökdemir, “Ankaralı bir iş insanı olarak zor günler geçiren Gençlerbirliği’nde destek vermeye hazırım” dedi.

Gençlerbirliği’nin sahipsiz bırakılmasına göz yumamayacağını söyleyen Emre Gökdemir, “Gençlerbirliği’nin eski günlerine dönmesi gerekiyor. Gençlerbirliği’ne sahip çıkmaya hazır insalnar varsa onlara destek vermeye hazırız” ifadesini kullandı.

{#advert}

Emre Gökdemir, Ankara’da bir çok konut projesine imza atan Emre Gökdemir İnşaat’ın sahibi…

İlk Yorumu Sen Yaz