25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.52 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.63 ₺
ALTIN 2,436.32 ₺
BTC 64,032.88 $
ETH 3,152.18 $
BİST 9,716.77

Gençlerbirliği depremzedeleri Eryaman Stadı'ndaki maçlarına davet etti

Gençlerbirliği 3530
Yayınlama: 4 Mart 2023 Cumartesi 09:19 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği depremzedeleri Eryaman Stadı'ndaki maçlarına davet etti

Gençlerbirliği deprem felaketinden etkilenen ve Ankara'ya gelenleri Eryaman Stadı'nda oynanacak maçlarında ücretsiz konuk edecek.

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Savaş Çolakoğlu, 'Hayata Sarıl, Yaşama Tutun!' başlığı ile yaptığı açıklamada depremzedelerin kimlik kartları ile Passolig gişelerine gelmesinin yeterli olacağını açıkladı.

İşye o açıklama

Hayata Sarıl, Yaşama Tutun!

Ülke olarak büyük felaketi yaşadık. Felaket sonrası; sevdiklerimizi, yakınlarımızı, arkadaşlarımızı, eşimizi, dostumuzu kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşarken; depremden etkilenen vatandaşlarımızın zorlu koşullarda verdiği yaşam mücadelesiyle hüzünlendik.  

Felaketin yaşandığı ilk günden itibaren, gücümüz yettiği ölçüde, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını maddi ve manevi olarak elbirliğiyle sarmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. 
Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak, depremzede vatandaşlarımızın sosyal hayata yeniden uyum sağlayabilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. 

Depremden etkilenen 11 şehrimizden Ankara'ya gelen bütün futbolseverleri Gençlerbirliği bayrakları ile Eryaman Stadyumu'nda buluşmaya davet ediyoruz.

Kalan iç saha maçlarımızda takımımızı desteklemek isteyen bütün depremzede vatandaşlarımızın Eryaman Stadyumu önünde bulunan Passolig gişelerine kimlikleri ile birlikte gelmeleri yeterlidir. Kombine biletler kendilerine ücretsiz olarak temin edilecektir.

11 farklı şehirden başkentimize gelen ve hayata sarılarak, yaşama yeniden tutunmaya çalışan tüm kardeşlerimizin sosyal hayata adaptasyonuna vesile olmak, Gençlerbirliği camiası için önem arz etmektedir.

Bu vesileyle bütün Ankaralıları da depremzede vatandaşlarımız ile birlikte Türk futbolunun asırlık çınarı Gençlerbirliği'ni zorlu mücadelesinde yalnız bırakmamaya çağırıyoruz.

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU
Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın Sözcüsü

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme