20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.24 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 63,892.46 $
ETH 3,062.90 $
BİST 9,693.46

Gençlerbirliği çıkışını sürdürmek istiyor; Rakip Pendikspor

Gençlerbirliği 3486
Yayınlama: 28 Ağustos 2022 Pazar 09:10 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği çıkışını sürdürmek istiyor; Rakip Pendikspor

Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında bugün Pendikspor ile puan mücadelesine çıkacak.

Eryaman Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak müsabakayı hakem Reşat Onur Coşkunses yönetecek.

Tahtası kapalı olduğu için henüz transfer yapamayan ve genç oyunculardan takviyeli kadrosu ile mücadele eden kırmızı-siyahlılar, 2 haftada; bir beraberlik ve bir galibiyetle 4 puan topladı. Geçen hafta Boluspor’u deplasmanda mağlup eden Şimşekler, taraftarı önünde de kazanıp çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Rakip Pendikspor da iki maçta 4 puan topladı. 2 takım ilk kez lig kulvarında karşı karşıya gelecek. Daha önce ikisi Türkiye Kupası biri de hazırlık olmak üzere oynanan 3 maçı da Gençlerbirliği kazandı.

Gökhan Gül cezalı

Kırmızı-siyahlılarda, kart cezalısı Gökhan Gül forma giyemeyecek. Kısa süre önce lisansı çıkarılan ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Belyaev ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Ukraynalı oyuncu Belyaev, Teknik Direktör Metin Diyadin’in görev vermesi halinde maçta forma giyebilecek. Diyadin’in, savunmanın ortasına Metehan Mert’i çekip, sağ bek olarak Altınordu maçınaa olduğu gibi Muhammed’i görevlendirmesi bekleniyor. 

Hakem Coşkunses, Gençlerbirliği’nin daha önce 2 maçını yönetirken, kırmızı-siyahlılar bu müsabakalarda sahadan yenik ayrıldı. Pendikspor ise Coşkunses’in yönetiminde oynadığı tek maçı deplasmanda kazanmayı başardı.

Teknik Direktörler Metin Diyadin ile Osman Özköylü’nün takımları, geçmişte 4 kez karşılaştı. Diyadin’in çalıştırdığı ekipler 2 kez kazanırken, Özköylü’nün takımları bir galibiyet aldı. Bir maç da berabere bitti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme