29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.49 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.78 ₺
ALTIN 2,433.92 ₺
BTC 62,360.67 $
ETH 3,195.65 $
BİST 9,915.62

Gece yarısı penaltı kavgası

GalatasarayFenerbahçe 3330
Yayınlama: 25 Şubat 2024 Pazar 10:03 Kaynak: Haber Merkezi

Süper Lig 27. haftada Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 90+6. dakikada penaltıdan Batshuayi attığı golle yendi..

Gece yarısı penaltı kavgası

Süper Lig 27. haftada Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 90+6. dakikada penaltıdan Batshuayi attığı golle yendi..

Karşılaşmanın ardından Galatasaray, penaltı kararına tepki göstererek, sosyal medya hesabından, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" diye paylaşım yaptı.

Galatasaray, Kasımpaşa maçında Fenerbahçe lehine verilen kararın ardından, TFF Başkanı'na istifa çağrısı yaptı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray'ın paylaşımı için "Tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelime ile izah etmişler. Biz bile tek kelimeyle bu kadar güzel izah edemezdik" dedi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ve TFF yönetimine istifa istifa çağrısı yapılarak şu sözlere yer verildi:

“Her türlü tehdide BOYUN EĞEN, Adaletten yana zerre tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup TOPLUMUN BÖLÜNMESİNE NEDEN OLAN, Korkularından dolayı bir takımı şampiyon yapıp MEVKİSİNİ SAĞLAMA ALMAYA ÇALIŞAN, Yapılan bütün adaletsizliklere, popülizme ve sosyal medya terörüne karşı SESSİZLİĞE BÜRÜNEN, Hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, kendi yönetim kurulu üyelerine, hakemlerine dahi sahip çıkamayan, aldığı/alamadığı kararlarla TÜRK FUTBOLUNU SORUNLAR YUMAĞI HALİNE GETİREN, TARİHİN EN KÖTÜ TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN TÜM KURULLARIYLA BİRLİKTE DERHAL İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORUZ!"

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme