5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.61 ₺
STERLIN 56.83 ₺
G.ALTIN 5,775.50 ₺
BTC 92,314.99 $
ETH 3,162.16 $
BİST 0.00

    Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia

    FUTBOL 3194
    Yayınlama: 4 Eylül 2022 Pazar 19:13 Kaynak: Haber Merkezi

    Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia

    Yorumcu ve eski hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Hakemlerin 5 hafadır maaşlarını alamadığını iddia eden Aydınus, "Uçak bulma sorunları çok büyük. Bazen çok uzak yerlere arabayla gitmek zorunda kalmışlar. Bunları öğrendim." ifadelerini kullandı.

    Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından TV 8.5 ekranlarında değerlendirmelerde bulunan eski hakem Fırat Aydınus, hakemlerle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

    "BU İNSANLAR EV GEÇİNDİRİYOR"

    Fırat Aydınus yaptığı açıklamada, "5. hafta itibarıyla hakemlerimize maaş ödenmemiş. Uçak bulma sorunları çok büyük. Bazen çok uzak yerlere arabayla gitmek zorunda kalmışlar. Bunları öğrendim. Bu insanlar ev geçindiriyor. Federasyonumuz kurum olarak dikkate alırsa, bu konu önemli" ifadelerini kullandı.

     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html