15 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.23 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.69 ₺
ALTIN 2,452.36 ₺
BTC 64,252.27 $
ETH 2,965.76 $
BİST 10,205.75

Fenerbahçe Milli Takım'ı, Gençlerbirliği de Fenerbahçe'yi düzeltti

Gençlerbirliği 3768
Yayınlama: 6 Temmuz 2023 Perşembe 22:25 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe Milli Takım'ı, Gençlerbirliği de Fenerbahçe'yi düzeltti

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in Real Madrid'e transferi büyük ses getirirken, Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid'e transferi ve Türk futboluna katkısı vurgulanırken, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği kulüpleri de düzeltme yaparak paylaşıma tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in Real Madrid'e transferi büyük ses getirirken, Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

"ARDA'YA YENİ SERÜVENİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Atılan tweet'te, "Millî futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid'de sürdürecek. Arda'ya yeni serüveninde başarılar diliyor ve İspanya'daki performansıyla Türk futbolunun yüz akı olmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle, 18 yaşındaki millî futbolcumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm teknik adamlara teşekkür ediyor, Arda'nın transferinin bütün genç Türk futbolculara ilham kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Arda!" ifadelerine yer verildi.

ÖNCE FENERBAHÇE DÜZELTME YAPTI

Fenerbahçe'de bu tweti alıntılayarak  "Düzeltme: Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek." şeklinde bir tweet attı.

GENÇLERBİRLİĞİ İKİSİNİ DE DÜZELTTİ

Bu gelişme sonrası ise Gençlerbirliği hem Fenerbahçe'yi hem de Milli Takım hesabını düzelten bir tweet attı ve "Düzeltme: Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Arda’ya yeni serüveninde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar (1)
  • Ercüment Tunçalp2023-12-26 05:58:32 Asıl düzeltmeyi Real Madrid yaptı. Kuş yuvadan uçtu, hem FB hem de GB yöneticileri beceremediler.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme