20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.26 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 63,921.41 $
ETH 3,056.71 $
BİST 9,693.46

Fenerbahçe kampında önemli eksikler

Fenerbahçe 3411
Yayınlama: 6 Aralık 2022 Salı 14:27 Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe kampında önemli eksikler

Fenerbahçe'nin Antalya kampı kadrosu açıklandı. Daha önce kampa katılacağı açıklanan kaleci Altay Bayındır'ın yanı sıra Enner Valencia, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Arda Güler ve Emre Mor, Joao Pedro ve Nazım Sangare de kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe'nin Dünya Kupası arasında yapacağı Antalya kampı bugün başladı. Kamp kadrosunda Mauruicio Lemos ve Bruma yer alırken çok önemli isimler Antalya'ya götürelmedi.

Altay Bayındır kadroda yok

Daha önce Antalya kampına katılacağı açıklanan kaleci ve kaptan Altay Bayındır kadroda olmayan isimler arasında. Bel ağrıları nedeniyle tedavi olduğu belirtilen Altay Bayındır Villareal ile oynanan hazırlak maçında da forma giymemişti.

Valencia iznini kullandı

Fenerbahçe'nin Dünya Kupası'na giden iki oyuncusundan Ekvadorlu Enner Valencia da Antalya'ya götürülmedi. Oyuncu, Dünya Kupası'nda dizinden sakatlanmış buna rağmen grup aşamasında turnuvaya veda eden Ekvador'un tüm maçlarında forma giymişti. Oyuncu, Dünya Kupası'ndan sonra iznini kullanmayı tercih etti.

Batshuayi'den fedakarlık

Belçika ile yine grup aşamasında Dünya Kupası'na veda eden Michy Batshuayi ise büyük bir fedekarlık göstererek Fenerbahçe'nin Antalya kamp kadrosunde yer aldı. Oyuncu tatil yapmak yerine çalışmayı tercih etti.


 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme